A SLIM műkörmös UV Lámpa karbantartása igen egyszerű. Mindössze egy sűrített levegő spray, egy ecset és egy puha kendő kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a lámpát, majd a kendővel áttöröljük jó alaposan kívül és belül. Ezt követően a nehezebben elérhető helyeket átsöpörjük az ecsettel, majd a sűrített levegővel kívül-belül átfújjuk a szerkezetet.

Az UV csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a lámpához való típust használjuk (UV-9W-L 365 nm), ugyanis eltérő esetben a műkörmös UV lámpa károsodhat. Behelyezésnél figyeljünk arra, hogy kattanásig nyomjuk az új csövet a helyére, különben nem világít.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Hódmezővásárhely
Műkörmös Püspökladány
Műkörmös Veresegyház
Műkörmös Pétfürdő
Műkörmös Szólád
Műkörmös Mátészalka

Hirdetés

Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műköröm díszítés -kombinált köröm
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Crystal Nails műköröm
Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Műkörmös kereső - körmös oldalak
THERMO - Műköröm zselék, Brilliant zselék, French Collection körömlakk, Crystal Nails műköröm alapanyagok, Virág, teli Dazzling, Chameleon porcelán, Porcelán készletek, Strasszkövek, Foszforeszkáló színek, IBD porcelán rendszer, IBD műköröm zselé rendszer, Gyöngyök, Paraffingép, melegítő, Szív Dazzling, Giga Fehér porcelán építő por, Strasszköves matricák, FLASH - zselék, Hagyományos porcelán, Odorless porok, Körömápolók,