A SLIM műkörmös UV Lámpa karbantartása igen egyszerű. Mindössze egy sűrített levegő spray, egy ecset és egy puha kendő kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a lámpát, majd a kendővel áttöröljük jó alaposan kívül és belül. Ezt követően a nehezebben elérhető helyeket átsöpörjük az ecsettel, majd a sűrített levegővel kívül-belül átfújjuk a szerkezetet.

Az UV csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a lámpához való típust használjuk (UV-9W-L 365 nm), ugyanis eltérő esetben a műkörmös UV lámpa károsodhat. Behelyezésnél figyeljünk arra, hogy kattanásig nyomjuk az új csövet a helyére, különben nem világít.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Mályi
Műkörmös Tát
Műkörmös Hosszúhetény
Műkörmös Petőháza
Műkörmös Kazincbarcika
Műkörmös Sopron

Hirdetés

Műszempilla - LuXLash
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műköröm minták - műköröm képek
Nyolcszög, teli Dazzling, KRÓM LAKKOK, Pasztel színek, Brilliant színek, Építő zselé, EzFlow színes zselé készletek, Crystal hajékszerek, Gyöngyök, Strasszkövek, Fagy-metál zselék, Fémeszközök, Nail Art körömdíszítés, Giga pigment Fine Powder, Kellékek, EzFlow színes por készletek, HD porcelán, CHAMELEON GEL-LAC, Akril festékek, Szív, teli Dazzling, THERMO - Műköröm zselék,