A SLIM műkörmös UV Lámpa karbantartása igen egyszerű. Mindössze egy sűrített levegő spray, egy ecset és egy puha kendő kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a lámpát, majd a kendővel áttöröljük jó alaposan kívül és belül. Ezt követően a nehezebben elérhető helyeket átsöpörjük az ecsettel, majd a sűrített levegővel kívül-belül átfújjuk a szerkezetet.

Az UV csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a lámpához való típust használjuk (UV-9W-L 365 nm), ugyanis eltérő esetben a műkörmös UV lámpa károsodhat. Behelyezésnél figyeljünk arra, hogy kattanásig nyomjuk az új csövet a helyére, különben nem világít.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Pilis
Műkörmös Gyömrő
Műkörmös Csatár
Műkörmös Kartal
Műkörmös Tárnok
Műkörmös Szigethalom

Hirdetés

Műkörömépítő szakemberek
Crystal Nails műköröm
Műköröm készítés - körmös címek
Műköröm step by step - leírások
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műszempilla - LuXLash
IBD Gelac, Gold Glamour collection körömlakk, Tip kellékek, Cover (fedő) porok, GEL-LAC - Francia színek, IBD műköröm alapanyagok, Luxus kagylólapok, Aprószálas zselék, Kiegészítők, Köröm matricák, IBD porcelán rendszer, FLASH - zselék, Akril hatású matrica, Gena pedikűr termékek, SoEasy Tus, GEL-LAC - Fashion 2011, Színes műköröm porcelánok, Körömápolók, Ecsetek, IBD színes zselé készletek,