A SLIM műkörmös UV Lámpa karbantartása igen egyszerű. Mindössze egy sűrített levegő spray, egy ecset és egy puha kendő kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a lámpát, majd a kendővel áttöröljük jó alaposan kívül és belül. Ezt követően a nehezebben elérhető helyeket átsöpörjük az ecsettel, majd a sűrített levegővel kívül-belül átfújjuk a szerkezetet.

Az UV csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a lámpához való típust használjuk (UV-9W-L 365 nm), ugyanis eltérő esetben a műkörmös UV lámpa károsodhat. Behelyezésnél figyeljünk arra, hogy kattanásig nyomjuk az új csövet a helyére, különben nem világít.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Pusztazámor
Műkörmös Jászjákóhalma
Műkörmös Rajka
Műkörmös Karcag
Műkörmös Békéscsaba
Műkörmös Halásztelek

Hirdetés

Műszempilla - LuXLash
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műköröm webáruház - világmárkák
Műköröm zselé - csúcsminőség
Fólia, matrica, egyéb kiegészítők, Szív, teli Dazzling, Nail Art körömdíszítés, Építő zselé, Színes zselé készletek, Japán flitter, One Move akrilfesték (ÚJ), EzFlow porcelán rendszer, Fehér építő zselék, Fly-Brill Porcelánok, Sparitual lakkok, Fly-Brill Zselék, Gumi díszek, Körömápoló család, Körömreszelő, GEL-LAC Készletek, Szív Dazzling, Sparitual lakkok, körömápolók, Színes műköröm porcelánok, Gena pedikűr termékek,