A SLIM műkörmös UV Lámpa karbantartása igen egyszerű. Mindössze egy sűrített levegő spray, egy ecset és egy puha kendő kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a lámpát, majd a kendővel áttöröljük jó alaposan kívül és belül. Ezt követően a nehezebben elérhető helyeket átsöpörjük az ecsettel, majd a sűrített levegővel kívül-belül átfújjuk a szerkezetet.

Az UV csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a lámpához való típust használjuk (UV-9W-L 365 nm), ugyanis eltérő esetben a műkörmös UV lámpa károsodhat. Behelyezésnél figyeljünk arra, hogy kattanásig nyomjuk az új csövet a helyére, különben nem világít.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Kaposvár
Műkörmös Zalaegerszeg
Műkörmös Hosszúhetény
Műkörmös Pécel
Műkörmös Mende
Műkörmös Bordány

Hirdetés

Műköröm díszítés -kombinált köröm
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Körömdíszítés - havi TOP20
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Körömlakk - proteinnel, mirhával
Műköröm minták - műköröm képek
Fedő zselé, Foszforeszkáló színek, Metál Színek, Higany színek, Virág, teli Dazzling, Katalógus rendelés, Metál színek, THERMO - Műköröm porcelán, Sparkling színek, Üveghatású zselék, Körömápolók, Építő zselé próbakészletek, Porcelán készletek, Strasszkövek, HD porcelán, Feszítőszálas Spange, Színes zselék, Kellékek, Cover (fedő) porok, IBD műköröm zselé rendszer,