A SLIM műkörmös UV Lámpa karbantartása igen egyszerű. Mindössze egy sűrített levegő spray, egy ecset és egy puha kendő kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a lámpát, majd a kendővel áttöröljük jó alaposan kívül és belül. Ezt követően a nehezebben elérhető helyeket átsöpörjük az ecsettel, majd a sűrített levegővel kívül-belül átfújjuk a szerkezetet.

Az UV csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a lámpához való típust használjuk (UV-9W-L 365 nm), ugyanis eltérő esetben a műkörmös UV lámpa károsodhat. Behelyezésnél figyeljünk arra, hogy kattanásig nyomjuk az új csövet a helyére, különben nem világít.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Pilisszentkereszt
Műkörmös Ózd
Műkörmös Porcsalma
Műkörmös Kiskunfélegyháza
Műkörmös Orosháza
Műkörmös Csökmő

Hirdetés

Műköröm - a Körmös Portál
Műköröm zselé - csúcsminőség
Műköröm készítés - körmös címek
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Francia műköröm - köröm minták
Nyolcszög Dazzling, Műköröm Csiszológép, Gena pedikűr termékek, Akril festékek, Brilliant színek, Műkörmös asztal - bútorok, Madár toll, Körömápoló család, Sparitual lakkok, Chameleon porcelán, Osztrák kristály, Sparitual lakkok, körömápolók, Színes porcelán készletek, Átlátszó építő zselék, Kellékek, Vizes pedikűrgép, Díszítő csipkék, GEL-LAC, Szív, teli Dazzling, One Move akrilfesték (ÚJ),