A SLIM műkörmös UV Lámpa karbantartása igen egyszerű. Mindössze egy sűrített levegő spray, egy ecset és egy puha kendő kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a lámpát, majd a kendővel áttöröljük jó alaposan kívül és belül. Ezt követően a nehezebben elérhető helyeket átsöpörjük az ecsettel, majd a sűrített levegővel kívül-belül átfújjuk a szerkezetet.

Az UV csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a lámpához való típust használjuk (UV-9W-L 365 nm), ugyanis eltérő esetben a műkörmös UV lámpa károsodhat. Behelyezésnél figyeljünk arra, hogy kattanásig nyomjuk az új csövet a helyére, különben nem világít.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Kisbér
Műkörmös Füzesgyarmat
Műkörmös Enying
Műkörmös Délegyháza
Műkörmös Budapest 22. ker.
Műkörmös Igar

Hirdetés

Műköröm készítés - körmös címek
Francia műköröm - köröm minták
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Crystal Nails műköröm
Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Műköröm step by step - leírások
Pasztel színek, Nail Art Drawer, Üveghatású zselék, EzFlow műköröm kellékek, IBD műköröm alapanyagok, Strassztartók, EzFlow színes por készletek, Díszítő csipkék, Kagylóhéj díszek, IBD színes zselé készletek, Hókristály kollekció, Leoldható zselé család, Műköröm porcelán porok, Neon színek, Osztrák kristály, Fedő zselé, Fagy-metál porcelánok, IBD Gelac, Porcelán próba készletek, Építő zselé próbakészletek,