A SLIM műkörmös UV Lámpa karbantartása igen egyszerű. Mindössze egy sűrített levegő spray, egy ecset és egy puha kendő kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a lámpát, majd a kendővel áttöröljük jó alaposan kívül és belül. Ezt követően a nehezebben elérhető helyeket átsöpörjük az ecsettel, majd a sűrített levegővel kívül-belül átfújjuk a szerkezetet.

Az UV csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a lámpához való típust használjuk (UV-9W-L 365 nm), ugyanis eltérő esetben a műkörmös UV lámpa károsodhat. Behelyezésnél figyeljünk arra, hogy kattanásig nyomjuk az új csövet a helyére, különben nem világít.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Rábaszentmihály
Műkörmös Pécs
Műkörmös Jánoshalma
Műkörmös Dabas
Műkörmös Kisköre
Műkörmös Aba

Hirdetés

Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műköröm képek - műkörmösöktől
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műköröm minták - műköröm képek
Műköröm webáruház - világmárkák
Francia műköröm - köröm minták
Rózsaszín építő zselék, Gena lábápolók, Körömápolók, Crystal Nails műköröm alapanyagok, Építő zselé próbakészletek, Metál színek, Francia építő zselék, IBD műköröm alapanyagok, Decor Collection körömlakk, Aprószálas porcelánok, Neon színek, SPA kéz- és lábápolók, GEL-LAC - Fashion 2011, Feszítőszálas Spange, Slower porcelán porok, Giga pigment Fine Powder, LASER BRILL POWDER SZÍNEK, Crystal Stickers, FLASH - zselék, Fémeszközök,