A SLIM műkörmös UV Lámpa karbantartása igen egyszerű. Mindössze egy sűrített levegő spray, egy ecset és egy puha kendő kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a lámpát, majd a kendővel áttöröljük jó alaposan kívül és belül. Ezt követően a nehezebben elérhető helyeket átsöpörjük az ecsettel, majd a sűrített levegővel kívül-belül átfújjuk a szerkezetet.

Az UV csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a lámpához való típust használjuk (UV-9W-L 365 nm), ugyanis eltérő esetben a műkörmös UV lámpa károsodhat. Behelyezésnél figyeljünk arra, hogy kattanásig nyomjuk az új csövet a helyére, különben nem világít.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Monor
Műkörmös Polgár
Műkörmös Budapest 6. ker.
Műkörmös Tiszaújváros
Műkörmös Mohács
Műkörmös Kovácshida

Hirdetés

Műkörömépítő tanfolyam - neked
Francia műköröm - köröm minták
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Műköröm step by step - leírások
Műköröm készítés - körmös címek
Porcelán próba készletek, HD porcelán, THERMO - Műköröm porcelán, Tip-ek, Sablonok, IBD színes zselé készletek, Fedő zselé, THERMO - Műköröm zselék, Francia építő zselék, Cover (fedő) porok, CHAMELEON GEL-LAC, Pasztel színek, Crystal Nails műköröm alapanyagok, Fém zselék, Színes műköröm zselé, Metál Színek, Fém logók, Hologramos dísz, Fémeszközök, Műköröm porcelán porok, Kéztámaszok,