A mélyített hátú UV lámpa karbantartásához csupán sűrített levegőre, ecsetre, csavarhúzóra és egy nem műszálas puha kendőre lesz szükségünk.

Miután áramtalanítottuk a szerkezetet, távolítsuk el a két felső csavart. A fedél leemelését követően az ecsettel tisztítsuk meg a gép belsejét. A nehezen elérhető helyeket fújjuk át sűrített levegővel. A csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Ha az UV csövek végén található csapok függőleges állásban vannak, könnyedén behelyezhetjük őket a gépbe, ezt követően viszont el kell forgatnunk a csöveket, hogy a helyükre kerüljenek. Töröljük át a puha kendővel a lámpát. A fedél visszapattintásakor győződjünk meg arról, hogy az pontosan illeszkedik a gépre. Csak addig húzzuk a csavart, amíg a feje épphogy eltűnik a testben. Ellenőrizzük még egyszer, hogy a tető rendesen fölfekszik-e a helyére.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Újszentiván
Műkörmös Nagytarcsa
Műkörmös Szentes
Műkörmös Nagykanizsa
Műkörmös Békás
Műkörmös Nyíregyháza

Hirdetés

Műköröm step by step - leírások
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műköröm minták - műköröm képek
Műkörömépítő szakemberek
Műszempilla - LuXLash
Körömlakk - proteinnel, mirhával
P.Shine Japán manikűr, Fehér építő zselék, Chameleon porcelán, Oktató füzet, DVD, Körömlakkok, Katalógus rendelés, THERMO - Műköröm zselék, Műköröm Csiszológép, Dazzling, Snow Crystal színek, Giga pigment Fine Powder, Luxus kagylólapok, Üveghatású zselék, Metál színek, EzFlow műköröm kellékek, Gyöngyök, Előkészítő és segéd-folyadékok, EzFlow porcelán rendszer, Xtreme Tip-ek, Vizes pedikűrgép,