A mélyített hátú UV lámpa karbantartásához csupán sűrített levegőre, ecsetre, csavarhúzóra és egy nem műszálas puha kendőre lesz szükségünk.

Miután áramtalanítottuk a szerkezetet, távolítsuk el a két felső csavart. A fedél leemelését követően az ecsettel tisztítsuk meg a gép belsejét. A nehezen elérhető helyeket fújjuk át sűrített levegővel. A csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Ha az UV csövek végén található csapok függőleges állásban vannak, könnyedén behelyezhetjük őket a gépbe, ezt követően viszont el kell forgatnunk a csöveket, hogy a helyükre kerüljenek. Töröljük át a puha kendővel a lámpát. A fedél visszapattintásakor győződjünk meg arról, hogy az pontosan illeszkedik a gépre. Csak addig húzzuk a csavart, amíg a feje épphogy eltűnik a testben. Ellenőrizzük még egyszer, hogy a tető rendesen fölfekszik-e a helyére.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Dömös
Műkörmös Kiskunmajsa
Műkörmös Ócsa
Műkörmös Recsk
Műkörmös Tatabánya
Műkörmös Budakeszi

Hirdetés

Műköröm step by step - leírások
Körömdíszítés - havi TOP20
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Műkörömépítő szakemberek
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Dekor színek, 3D sűrű színes zselék, SoEasy Tus, Fém logók, Klasszikus műköröm Tip-ek, Foszforeszkáló színek, CHAMELEON GEL-LAC, Hókristály kollekció, Osztrák kristály, Snow Crystal színek, IBD porcelán rendszer, Fly-Brill Zselék, Kellékek, Gena SpaCaviar, FASHION 2011 Divatszínek, Sparkling színek, FLASH - zselék, GEL-LAC Készletek, Fagy-metál porcelánok, Műköröm Csiszológép,