A mélyített hátú UV lámpa karbantartásához csupán sűrített levegőre, ecsetre, csavarhúzóra és egy nem műszálas puha kendőre lesz szükségünk.

Miután áramtalanítottuk a szerkezetet, távolítsuk el a két felső csavart. A fedél leemelését követően az ecsettel tisztítsuk meg a gép belsejét. A nehezen elérhető helyeket fújjuk át sűrített levegővel. A csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Ha az UV csövek végén található csapok függőleges állásban vannak, könnyedén behelyezhetjük őket a gépbe, ezt követően viszont el kell forgatnunk a csöveket, hogy a helyükre kerüljenek. Töröljük át a puha kendővel a lámpát. A fedél visszapattintásakor győződjünk meg arról, hogy az pontosan illeszkedik a gépre. Csak addig húzzuk a csavart, amíg a feje épphogy eltűnik a testben. Ellenőrizzük még egyszer, hogy a tető rendesen fölfekszik-e a helyére.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Budapest 5. ker.
Műkörmös Kunszentmárton
Műkörmös Balatonszabadi
Műkörmös Hajdúszoboszló
Műkörmös Lőrinci
Műkörmös Csatár

Hirdetés

Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műköröm webáruház - világmárkák
Köröm minták - francia köröm
Műköröm minták - műköröm képek
Műköröm készítés - körmös címek
Francia műköröm - köröm minták
Strasszkövek, Színes zselé készletek, Fémeszközök, GEL-LAC - Snow Crystal színek, Gold Glamour collection körömlakk, Fly-Brill Porcelánok, Cover (fedő) porok, Katalógus rendelés, IBD Gelac, Gyöngyházfény, Giga Fehér porcelán építő por, Átlátszó építő zselék, Üveghatású zselék, Metál színek, Crystal Stickers, Színes porcelán készletek, Selyem-METÁL Színek, Műkörmös táskák, Strassztartók, 3D sűrű színes zselék,