A mélyített hátú UV lámpa karbantartásához csupán sűrített levegőre, ecsetre, csavarhúzóra és egy nem műszálas puha kendőre lesz szükségünk.

Miután áramtalanítottuk a szerkezetet, távolítsuk el a két felső csavart. A fedél leemelését követően az ecsettel tisztítsuk meg a gép belsejét. A nehezen elérhető helyeket fújjuk át sűrített levegővel. A csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Ha az UV csövek végén található csapok függőleges állásban vannak, könnyedén behelyezhetjük őket a gépbe, ezt követően viszont el kell forgatnunk a csöveket, hogy a helyükre kerüljenek. Töröljük át a puha kendővel a lámpát. A fedél visszapattintásakor győződjünk meg arról, hogy az pontosan illeszkedik a gépre. Csak addig húzzuk a csavart, amíg a feje épphogy eltűnik a testben. Ellenőrizzük még egyszer, hogy a tető rendesen fölfekszik-e a helyére.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Pilisborosjenő
Műkörmös Csömör
Műkörmös Piliscsaba
Műkörmös Rákócziújfalu
Műkörmös Cegléd
Műkörmös Külföld

Hirdetés

Műköröm - a Körmös Portál
Francia műköröm - köröm minták
Crystal Nails műköröm
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Műköröm webáruház - világmárkák
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Nyolcszög, teli Dazzling, Nyolcszög Dazzling, Műkörmös táskák, GEL-LAC - Fashion 2011, Fém logók, French Collection körömlakk, Flex kagylólapok, Kéztámaszok, Brilliant színek, Körömápoló család, Szárított virág, Aprószálas zselék, Crystal hajékszerek, IBD porcelán rendszer, Pigmentek, Virág, teli Dazzling, Boogie Nights csillámló por-készletek, Xtreme Tip-ek, CHAMELEON GEL-LAC, Vizes pedikűrgép,