A mélyített hátú UV lámpa karbantartásához csupán sűrített levegőre, ecsetre, csavarhúzóra és egy nem műszálas puha kendőre lesz szükségünk.

Miután áramtalanítottuk a szerkezetet, távolítsuk el a két felső csavart. A fedél leemelését követően az ecsettel tisztítsuk meg a gép belsejét. A nehezen elérhető helyeket fújjuk át sűrített levegővel. A csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Ha az UV csövek végén található csapok függőleges állásban vannak, könnyedén behelyezhetjük őket a gépbe, ezt követően viszont el kell forgatnunk a csöveket, hogy a helyükre kerüljenek. Töröljük át a puha kendővel a lámpát. A fedél visszapattintásakor győződjünk meg arról, hogy az pontosan illeszkedik a gépre. Csak addig húzzuk a csavart, amíg a feje épphogy eltűnik a testben. Ellenőrizzük még egyszer, hogy a tető rendesen fölfekszik-e a helyére.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Gyermely
Műkörmös Vámospércs
Műkörmös Kunmadaras
Műkörmös Zsámbék
Műkörmös Csátalja
Műkörmös Nagydobos

Hirdetés

Crystal Nails műköröm
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Műköröm díszítés -kombinált köröm
Műköröm - a Körmös Portál
Műköröm képek - műkörmösöktől
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Sparitual lakkok, Virág Dazzling, Dekor színek, Sparkling színek, Gena pedikűr termékek, Effektus színek, Boogie Nights csillámló por-készletek, Aprószálas porcelánok, Kéztámaszok, Gyöngyök, Hókristály kollekció, Színes műköröm zselé, Japán flitter, LASER BRILL POWDER SZÍNEK, Liquid Crystal Collection körömlakk, FASHION 2011 Divatszínek, Giga Fehér porcelán építő por, Akciós, Virág, teli Dazzling, Fly-Brill Zselék,