A mélyített hátú UV lámpa karbantartásához csupán sűrített levegőre, ecsetre, csavarhúzóra és egy nem műszálas puha kendőre lesz szükségünk.

Miután áramtalanítottuk a szerkezetet, távolítsuk el a két felső csavart. A fedél leemelését követően az ecsettel tisztítsuk meg a gép belsejét. A nehezen elérhető helyeket fújjuk át sűrített levegővel. A csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Ha az UV csövek végén található csapok függőleges állásban vannak, könnyedén behelyezhetjük őket a gépbe, ezt követően viszont el kell forgatnunk a csöveket, hogy a helyükre kerüljenek. Töröljük át a puha kendővel a lámpát. A fedél visszapattintásakor győződjünk meg arról, hogy az pontosan illeszkedik a gépre. Csak addig húzzuk a csavart, amíg a feje épphogy eltűnik a testben. Ellenőrizzük még egyszer, hogy a tető rendesen fölfekszik-e a helyére.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Ózd
Műkörmös Borgáta
Műkörmös Lajosmizse
Műkörmös Jánossomorja
Műkörmös Pilis
Műkörmös Komárom

Hirdetés

Köröm minták - francia köröm
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Műkörömépítő szakemberek
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Műköröm - a Körmös Portál
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Giga Fehér porcelán építő por, Gumi díszek, One Move akrilfesték (ÚJ), Sparkling színek, Gena pedikűr termékek, Műkörmös táskák, Luxus kagylólapok, Sparitual lakkok, Plakátok, Szív, teli Dazzling, Fémeszközök, Nail Art Drawer, Műköröm sablonok, Foszforeszkáló színek, Festő zselék, Átlátszó építő zselék, Katalógus rendelés, LASER BRILL POWDER SZÍNEK, Strassztartók, Multi Glitter Gel Collection,