A mélyített hátú UV lámpa karbantartásához csupán sűrített levegőre, ecsetre, csavarhúzóra és egy nem műszálas puha kendőre lesz szükségünk.

Miután áramtalanítottuk a szerkezetet, távolítsuk el a két felső csavart. A fedél leemelését követően az ecsettel tisztítsuk meg a gép belsejét. A nehezen elérhető helyeket fújjuk át sűrített levegővel. A csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Ha az UV csövek végén található csapok függőleges állásban vannak, könnyedén behelyezhetjük őket a gépbe, ezt követően viszont el kell forgatnunk a csöveket, hogy a helyükre kerüljenek. Töröljük át a puha kendővel a lámpát. A fedél visszapattintásakor győződjünk meg arról, hogy az pontosan illeszkedik a gépre. Csak addig húzzuk a csavart, amíg a feje épphogy eltűnik a testben. Ellenőrizzük még egyszer, hogy a tető rendesen fölfekszik-e a helyére.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Cegléd
Műkörmös Budapest 18. ker.
Műkörmös Kisújszállás
Műkörmös Alsónémedi
Műkörmös Siófok
Műkörmös Ács

Hirdetés

Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műköröm készítés - körmös címek
Műköröm zselé - csúcsminőség
Díszítő csipkék, Manicure Tip-ek, Oktató füzet, DVD, Fém logók, Rózsaszín építő zselék, THERMO - Műköröm zselék, Metál színek, Műköröm sablonok, Műköröm porcelán porok, Pasztell színek, Klasszikus műköröm Tip-ek, Körömápolók, Türkiz kövek, Színes műköröm zselé, EzFlow műköröm kellékek, Nail Art Drawer, Hagyományos porcelán, GEL-LAC, THERMO - Műköröm porcelán, Boogie Nights csillámló por-készletek,