A mélyített hátú UV lámpa karbantartásához csupán sűrített levegőre, ecsetre, csavarhúzóra és egy nem műszálas puha kendőre lesz szükségünk.

Miután áramtalanítottuk a szerkezetet, távolítsuk el a két felső csavart. A fedél leemelését követően az ecsettel tisztítsuk meg a gép belsejét. A nehezen elérhető helyeket fújjuk át sűrített levegővel. A csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Ha az UV csövek végén található csapok függőleges állásban vannak, könnyedén behelyezhetjük őket a gépbe, ezt követően viszont el kell forgatnunk a csöveket, hogy a helyükre kerüljenek. Töröljük át a puha kendővel a lámpát. A fedél visszapattintásakor győződjünk meg arról, hogy az pontosan illeszkedik a gépre. Csak addig húzzuk a csavart, amíg a feje épphogy eltűnik a testben. Ellenőrizzük még egyszer, hogy a tető rendesen fölfekszik-e a helyére.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Budaörs
Műkörmös Albertirsa
Műkörmös Debrecen
Műkörmös Zalaegerszeg
Műkörmös Kovácshida
Műkörmös Erzsébet

Hirdetés

Porcelán készletek, Gena pedikűr termékek, Műköröm porcelán porok, IBD színes zselé készletek, Manicure Tip-ek, GEL-LAC - Snow Crystal színek, Strassztartók, Virág Dazzling, Multi Glitter Gel Collection, 3D sűrű színes zselék, Szív Dazzling, Pasztel színek, IRIZÁLÓ-METÁL ZSELÉ, Akciós, Sparkling színek, Fémeszközök, Metál színek, Fagy-metál porcelánok, HD porcelán, GEL-LAC - Paris színek,