A mélyített hátú UV lámpa karbantartásához csupán sűrített levegőre, ecsetre, csavarhúzóra és egy nem műszálas puha kendőre lesz szükségünk.

Miután áramtalanítottuk a szerkezetet, távolítsuk el a két felső csavart. A fedél leemelését követően az ecsettel tisztítsuk meg a gép belsejét. A nehezen elérhető helyeket fújjuk át sűrített levegővel. A csövek cseréjénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Ha az UV csövek végén található csapok függőleges állásban vannak, könnyedén behelyezhetjük őket a gépbe, ezt követően viszont el kell forgatnunk a csöveket, hogy a helyükre kerüljenek. Töröljük át a puha kendővel a lámpát. A fedél visszapattintásakor győződjünk meg arról, hogy az pontosan illeszkedik a gépre. Csak addig húzzuk a csavart, amíg a feje épphogy eltűnik a testben. Ellenőrizzük még egyszer, hogy a tető rendesen fölfekszik-e a helyére.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Magyarszék
Műkörmös Sárbogárd
Műkörmös Kisköre
Műkörmös Leányvár
Műkörmös Marcali
Műkörmös Szendrőlád

Hirdetés

Műköröm zselé - csúcsminőség
Műköröm minták - műköröm képek
Körömdíszítés - havi TOP20
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műköröm díszítés -kombinált köröm
Körömápolók, Boogie Nights csillámló por-készletek, Körömlakkok, Metál színek, KRÓM LAKKOK, Kagylóhéj díszek, Akril festékek, Crystal Shine System, Strasszkövek, Xtreme Tip-ek, Szív Dazzling, Chameleon porcelán, Kellékek, Opál, Körömreszelő, Porcelán készletek, Vizes pedikűrgép, Hologramos dísz, Kaméleon Zselé, Fémeszközök,