CRYSTAL UV Lamp – Exkluzív külsejű, nagyon szép kivitelű ezüstmetál betétes  uv lámpa – pink és fekete színben. Erős (4x9W), ventillátoros, időkapcsolós, körbetükrös  és a programozása is nagyon kényelmes a körmös felé néző gombokkal és digitális kijelzővel. A lámpa alsó része kihúzható, így könnyebb a csőcsere, és lábköröm zselézésnél belefér a láb is.

HASZNÁLAT:

A lámpa az U.V. fényre kötő zselé és porcelán műköröm anyagok megszilárdítására szolgál. Amennyiben az anyag a lámpába helyezett körmön égető érzést okoz (ez az alapanyagtól és a köröm érzékenységétől függ), nyomjuk meg alulról az ujjbegyet, majd a többi körömnél először a lámpa elé helyezett kézen, szórt fényben köttessünk 20-30 mp-ig, ezután helyezzük teljesen a lámpába a kezet.

A készüléket szakaszosan használja, 30-45 percenként 5-10 percre kapcsolja ki!

Crystal UV lámpa

A termék dobozában a következő kellékek találhatóak:

 • Crystal UV lámpa ( 1 )
 • 4 darab UV cső, melyek külön fehér dobozban találhatóak ( 5 )
 • Műanyag kézvédő ( 2 )


Beállító panel

A. Időzítő gomb ( időnövelő )
B. Időzítő gomb ( időcsökkentő )
C. Fényerő gomb
D. Ventilátor gomb

Beüzemelés:

 • Csatlakoztassa 4 darab UV csövet a lámpához: ( A TÁLCÁT EL KELL TÁVOLÍTANI ) A csövet addig kell óvatosan nyomni, míg az a helyére nem illeszkedik.
 • Fordítsa a lámpát a megfelelő irányba és tegye vissza a tálcát.
 • Tegye a lámpát a megfelelő magasságba és dugja be a hálózati aljzatba.


Használat:

A működéshez szükséges gombokat a beállító panelen találja. ( 3 ) Kapcsolja be a lámpát a kerek kapcsológombbal és várja meg míg hangjelzést ad. Állítsa be az időt a LED-es kijelzőn. Használja az ( A , B ) gombokat attól függően, hogy időbeállításnál növelni vagy csökkenteni szeretné az időt. Ha nyomva tartja a gombot, akkor folyamatos gyors léptetést tesz lehetővé.   FIGYELMEZTETÉS: A maximum idő 15 perc, a minimum idő 5 másodperc.

Nyomja meg a ( C, D ) gombokat, az UV lámpa és a ventilátor bekapcsolásához, illetve mindkettő működéséhez. A lámpa rendelkezésre áll. Használja a műanyag kézvédőt annak érdekében, hogy megelőzze a köröm sérülését, amikor a vendég behelyezi a kezét a lámpába. FIGYELMEZTETÉS: A KÖRMÖK És AZ UJJAK SOHA NEM ÉRHETNEK AZ UV CSÖVEKHEZ!

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK:

 1. Ne tegye a készüléket olyan helyre, ahol leverheti vagy leeshet!
 2. A készüléket és annak belsejét semmiféle folyadék nem érheti!
 3. A bekapcsolt készülék nem hagyható felügyelet nélkül!
 4. Soha ne hozza működésbe a készüléket, ha sérült a zsinórja vagy a csatlakozója, ha bármi általrongálódott vagy vízbe esett! Vigye a készüléket a vásárlás helyére, hogy megvizsgálják és a szükséges javításokat, elvégezzék!
 5. A készüléket sugárzó hőtől távol kell tartani!
 6. A kézbevezető nyíláson át a készülékbe idegen tárgy nem helyezhető!
 7. A készülék elektromos részei elektromos töltéssel rendelkeznek, még akkor is, ha ki van kapcsolva. A munka végeztével mindig húzza ki a dugót a hálózati aljzatból.


TISZTÍTÁS:

Húzzuk ki a dugót a hálózati aljzatból! Feszültségmentesítés után a készülék külső műanyag borítását nem agresszív mosószeres nedves puha ronggyal tisztítható. Makacsabb szennyeződések eltávolításához használjunk Cleanser Plust vagy acetonmentes körömlakklemosót! A lámpa alsó tükörfóliára tapadt alapanyagokat kaparás nélkül úgy kell eltávolítani, hogy közben ez az oldószer sem a borítással, sem a hálózati kábellel ne kerüljön érintkezésbe. Töröljük át a készüléket száraz puha ruhával és tisztítás után, 1-2 percig ne helyezzük a készüléket feszültség alá! Ügyeljünk arra, hogy semmilyen folyadék nem kerülhet a lámpa belsejébe, vagy kapcsolójába

UV cső csere:

FIGYELMEZTETÉS: Kapcsolja ki a lámpát, húzza ki a hálózati     aljzatból, és várja meg a csövek lehűlését
Fordítsa fejjel lefelé a lámpát és vegye ki a kéztálcát. Távolítsa el a régi csöveket a következőképpen: óvatosan húzza ki a lámpatartóból a csöveket. Ezt követően gyengéden nyomja be az új csöveket a lámpatartóba, míg a helyére nem illeszkedik. Fordítsa a lámpát a megfelelő irányba és újra rakja be a kéztálcát.

TÁROLÁS:

Készüléket kikapcsolás után húzzuk ki a hálózati aljzatból, hagyjuk kihűlni és száraz helyen tároljuk! A vezetéket csak lazán tekerjük a készülék köré, ne tőrjük meg a hálózati kábelt!

JAVÍTÁS, ALKATRÉSZELLÁTÁS:

A készülék meghibásodása esetén forduljon a termék forgalmazójához, aki a szükséges javításokat elvégezteti. A jótállási kötelezettségek keretébe tartozó javítások térítésmenetesek!
Forgalmazó 3 napon belüli meghibásodás esetén a készüléket másik új készülékre cseréli, egy éven belüli meghibásodás esetén pedig 15 munkanapon belül térítésmentesen javítja, amennyiben a készülék rendeltetésszerűen volt használva.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Hosszúhetény
Műkörmös Iváncsa
Műkörmös Budakeszi
Műkörmös Szentpéterfölde
Műkörmös Szamosbecs
Műkörmös Pécs

Hirdetés

Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műköröm webáruház - világmárkák
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Körömdíszítés - havi TOP20
Műköröm képek - műkörmösöktől
Műköröm porcelán porok, Kéztámaszok, Gyöngyházfény, Xtreme Tip-ek, 3D sűrű színes zselék, GEL-LAC - Francia színek, Törtkagyló, Diamond Collection körömlakk, Fagy-metál porcelánok, Metál színek, Kellékek, KRÓM LAKKOK, Fémeszközök, Pasztell színek, Kiegészítők, Crystal hajékszerek, HD porcelán, EzFlow zselé rendszer, Laser BRILL 2011 Divat Színek, GEL-LAC Pen – Zselés-lakk ceruza,