CRYSTAL UV Lamp – Exkluzív külsejű, nagyon szép kivitelű ezüstmetál betétes  uv lámpa – pink és fekete színben. Erős (4x9W), ventillátoros, időkapcsolós, körbetükrös  és a programozása is nagyon kényelmes a körmös felé néző gombokkal és digitális kijelzővel. A lámpa alsó része kihúzható, így könnyebb a csőcsere, és lábköröm zselézésnél belefér a láb is.

HASZNÁLAT:

A lámpa az U.V. fényre kötő zselé és porcelán műköröm anyagok megszilárdítására szolgál. Amennyiben az anyag a lámpába helyezett körmön égető érzést okoz (ez az alapanyagtól és a köröm érzékenységétől függ), nyomjuk meg alulról az ujjbegyet, majd a többi körömnél először a lámpa elé helyezett kézen, szórt fényben köttessünk 20-30 mp-ig, ezután helyezzük teljesen a lámpába a kezet.

A készüléket szakaszosan használja, 30-45 percenként 5-10 percre kapcsolja ki!

Crystal UV lámpa

A termék dobozában a következő kellékek találhatóak:

 • Crystal UV lámpa ( 1 )
 • 4 darab UV cső, melyek külön fehér dobozban találhatóak ( 5 )
 • Műanyag kézvédő ( 2 )


Beállító panel

A. Időzítő gomb ( időnövelő )
B. Időzítő gomb ( időcsökkentő )
C. Fényerő gomb
D. Ventilátor gomb

Beüzemelés:

 • Csatlakoztassa 4 darab UV csövet a lámpához: ( A TÁLCÁT EL KELL TÁVOLÍTANI ) A csövet addig kell óvatosan nyomni, míg az a helyére nem illeszkedik.
 • Fordítsa a lámpát a megfelelő irányba és tegye vissza a tálcát.
 • Tegye a lámpát a megfelelő magasságba és dugja be a hálózati aljzatba.


Használat:

A működéshez szükséges gombokat a beállító panelen találja. ( 3 ) Kapcsolja be a lámpát a kerek kapcsológombbal és várja meg míg hangjelzést ad. Állítsa be az időt a LED-es kijelzőn. Használja az ( A , B ) gombokat attól függően, hogy időbeállításnál növelni vagy csökkenteni szeretné az időt. Ha nyomva tartja a gombot, akkor folyamatos gyors léptetést tesz lehetővé.   FIGYELMEZTETÉS: A maximum idő 15 perc, a minimum idő 5 másodperc.

Nyomja meg a ( C, D ) gombokat, az UV lámpa és a ventilátor bekapcsolásához, illetve mindkettő működéséhez. A lámpa rendelkezésre áll. Használja a műanyag kézvédőt annak érdekében, hogy megelőzze a köröm sérülését, amikor a vendég behelyezi a kezét a lámpába. FIGYELMEZTETÉS: A KÖRMÖK És AZ UJJAK SOHA NEM ÉRHETNEK AZ UV CSÖVEKHEZ!

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK:

 1. Ne tegye a készüléket olyan helyre, ahol leverheti vagy leeshet!
 2. A készüléket és annak belsejét semmiféle folyadék nem érheti!
 3. A bekapcsolt készülék nem hagyható felügyelet nélkül!
 4. Soha ne hozza működésbe a készüléket, ha sérült a zsinórja vagy a csatlakozója, ha bármi általrongálódott vagy vízbe esett! Vigye a készüléket a vásárlás helyére, hogy megvizsgálják és a szükséges javításokat, elvégezzék!
 5. A készüléket sugárzó hőtől távol kell tartani!
 6. A kézbevezető nyíláson át a készülékbe idegen tárgy nem helyezhető!
 7. A készülék elektromos részei elektromos töltéssel rendelkeznek, még akkor is, ha ki van kapcsolva. A munka végeztével mindig húzza ki a dugót a hálózati aljzatból.


TISZTÍTÁS:

Húzzuk ki a dugót a hálózati aljzatból! Feszültségmentesítés után a készülék külső műanyag borítását nem agresszív mosószeres nedves puha ronggyal tisztítható. Makacsabb szennyeződések eltávolításához használjunk Cleanser Plust vagy acetonmentes körömlakklemosót! A lámpa alsó tükörfóliára tapadt alapanyagokat kaparás nélkül úgy kell eltávolítani, hogy közben ez az oldószer sem a borítással, sem a hálózati kábellel ne kerüljön érintkezésbe. Töröljük át a készüléket száraz puha ruhával és tisztítás után, 1-2 percig ne helyezzük a készüléket feszültség alá! Ügyeljünk arra, hogy semmilyen folyadék nem kerülhet a lámpa belsejébe, vagy kapcsolójába

UV cső csere:

FIGYELMEZTETÉS: Kapcsolja ki a lámpát, húzza ki a hálózati     aljzatból, és várja meg a csövek lehűlését
Fordítsa fejjel lefelé a lámpát és vegye ki a kéztálcát. Távolítsa el a régi csöveket a következőképpen: óvatosan húzza ki a lámpatartóból a csöveket. Ezt követően gyengéden nyomja be az új csöveket a lámpatartóba, míg a helyére nem illeszkedik. Fordítsa a lámpát a megfelelő irányba és újra rakja be a kéztálcát.

TÁROLÁS:

Készüléket kikapcsolás után húzzuk ki a hálózati aljzatból, hagyjuk kihűlni és száraz helyen tároljuk! A vezetéket csak lazán tekerjük a készülék köré, ne tőrjük meg a hálózati kábelt!

JAVÍTÁS, ALKATRÉSZELLÁTÁS:

A készülék meghibásodása esetén forduljon a termék forgalmazójához, aki a szükséges javításokat elvégezteti. A jótállási kötelezettségek keretébe tartozó javítások térítésmenetesek!
Forgalmazó 3 napon belüli meghibásodás esetén a készüléket másik új készülékre cseréli, egy éven belüli meghibásodás esetén pedig 15 munkanapon belül térítésmentesen javítja, amennyiben a készülék rendeltetésszerűen volt használva.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Múcsony
Műkörmös Gyál
Műkörmös Mezőnagymihály
Műkörmös Vecsés
Műkörmös Szigetvár
Műkörmös Kunmadaras

Hirdetés

Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műkörömépítő szakemberek
Műköröm webáruház - világmárkák
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Nyolcszög, teli Dazzling, KRÓM LAKKOK, Metál Színek, Nail Art Drawer, Crystal Stickers, Akciós, New Spring 2009, Körömápolók, Türkiz kövek, IBD porcelán rendszer, Osztrák kristály, Diamond Collection körömlakk, Aprószálas porcelánok, Üveghatású zselék, Giga pigment Fine Powder, Porcelán próba készletek, Porcelán készletek, SPA kéz- és lábápolók, GEL-LAC - Francia színek, Pasztel színek,