A Crystal műkörmös UV lámpa pink és black verziója is ugyanúgy tisztítható. Nem kell hozzá más, csak sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy.

Az áramtalanított műköröm UV lámpát töröljük át a puha ronggyal. Az alsó rész eltávolítása után kiszedhetjük az UV csöveket. Az ecsettel söpörjük át a lámpa belsejét. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel fújjuk át. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm). Behelyezésnél kattanásig nyomjuk a csöveket, hogy ne lötyögjenek.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Lajoskomárom
Műkörmös Rákócziújfalu
Műkörmös Sárbogárd
Műkörmös Zalalövő
Műkörmös Őrbottyán
Műkörmös Nagykanizsa

Hirdetés

Gyöngyök, Porelszívók, EzFlow színes zselé készletek, Építő zselé próbakészletek, Műköröm Csiszológép, Aprószálas porcelánok, Díszítő csipkék, Csillámpor, Strasszkő sordísz, Gumi díszek, TRANSPARENT - zselék, Dekor színek, Hologramos dísz, Crystal hajékszerek, Fedő zselé, 3D sűrű színes zselék, EzFlow színes por készletek, Ecsetek, Festő zselék, Fly-Brill Porcelánok,