A Crystal műkörmös UV lámpa pink és black verziója is ugyanúgy tisztítható. Nem kell hozzá más, csak sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy.

Az áramtalanított műköröm UV lámpát töröljük át a puha ronggyal. Az alsó rész eltávolítása után kiszedhetjük az UV csöveket. Az ecsettel söpörjük át a lámpa belsejét. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel fújjuk át. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm). Behelyezésnél kattanásig nyomjuk a csöveket, hogy ne lötyögjenek.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Budapest 7. ker.
Műkörmös Fehérgyarmat
Műkörmös Kiskőrös
Műkörmös Csökmő
Műkörmös Salgótarján
Műkörmös Balástya

Hirdetés

Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Műköröm készítés - körmös címek
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Körömlakk - proteinnel, mirhával
Műszempilla - LuXLash
Műköröm képek - műkörmösöktől
Gumi díszek, Nail Art körömdíszítés, Metál Színek, Multi Glitter Gel Collection, Színes műköröm zselé, Kellékek, Aprószálas porcelánok, GEL-LAC, Brilliant színek, Pasztel színek, Hókristály kollekció, Elektromos gépek, Sparitual lakkok, körömápolók, GEL-LAC Pen – Zselés-lakk ceruza, Virág Dazzling, IRIZÁLÓ-METÁL ZSELÉ, Átlátszó építő zselék, THERMO - Műköröm zselék, Kaméleon Zselé, Gyöngyök,