A Crystal műkörmös UV lámpa pink és black verziója is ugyanúgy tisztítható. Nem kell hozzá más, csak sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy.

Az áramtalanított műköröm UV lámpát töröljük át a puha ronggyal. Az alsó rész eltávolítása után kiszedhetjük az UV csöveket. Az ecsettel söpörjük át a lámpa belsejét. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel fújjuk át. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm). Behelyezésnél kattanásig nyomjuk a csöveket, hogy ne lötyögjenek.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Tapolca
Műkörmös Miskolc
Műkörmös Százhalombatta
Műkörmös Nagykanizsa
Műkörmös Nyergesújfalu
Műkörmös Nagyatád

Hirdetés

Körömlakk - proteinnel, mirhával
Köröm minták - francia köröm
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Műkörömépítő szakemberek
Slower porcelán porok, Sparkling színek, Fedő zselé, Crystal hajékszerek, Neon színek, Tubusos Aquarell Krémfestékek, Fagy-metál zselék, EzFlow porcelán rendszer, Leoldható zselé család, Diamond Collection körömlakk, Festő zselék, FASHION 2011 Divatszínek, Virág, teli Dazzling, Liquid Crystal Collection körömlakk, Kéztámaszok, Ecsetek, Akril hatású matrica, Színes zselék, Rózsaszín építő zselék, Kaméleon Zselé,