A Crystal műkörmös UV lámpa pink és black verziója is ugyanúgy tisztítható. Nem kell hozzá más, csak sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy.

Az áramtalanított műköröm UV lámpát töröljük át a puha ronggyal. Az alsó rész eltávolítása után kiszedhetjük az UV csöveket. Az ecsettel söpörjük át a lámpa belsejét. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel fújjuk át. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm). Behelyezésnél kattanásig nyomjuk a csöveket, hogy ne lötyögjenek.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Demecser
Műkörmös Eger
Műkörmös Abasár
Műkörmös Hódmezővásárhely
Műkörmös Nőtincs
Műkörmös Fehérgyarmat

Hirdetés

Műköröm csiszológép -CrystalNails
Műköröm képek - műkörmösöktől
Körömlakk - proteinnel, mirhával
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műkörömépítő szakemberek
Műköröm step by step - leírások
Higany színek, Opál, Strassztartók, IRIZÁLÓ-METÁL ZSELÉ, IBD porcelán rendszer, Műköröm porcelán porok, Oktató füzet, DVD, EzFlow porcelán rendszer, Crystal Shine System, EzFlow műköröm alapanyagok, Foszforeszkáló színek, Dazzling, IBD zselé készletek, Törtkagyló, Crystal hajékszerek, Francia építő zselék, KRÓM LAKKOK, Gold Glamour collection körömlakk, Festő zselék, P.Shine Japán manikűr,