A Crystal műkörmös UV lámpa pink és black verziója is ugyanúgy tisztítható. Nem kell hozzá más, csak sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy.

Az áramtalanított műköröm UV lámpát töröljük át a puha ronggyal. Az alsó rész eltávolítása után kiszedhetjük az UV csöveket. Az ecsettel söpörjük át a lámpa belsejét. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel fújjuk át. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm). Behelyezésnél kattanásig nyomjuk a csöveket, hogy ne lötyögjenek.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Tiszaalpár
Műkörmös Szentpéterfölde
Műkörmös Szamosbecs
Műkörmös Lenti
Műkörmös Nagykőrös
Műkörmös Berettyóújfalu

Hirdetés

Műköröm minták - műköröm képek
Körömdíszítés - havi TOP20
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műkörömépítő szakemberek
Műköröm webáruház - világmárkák
Körömlakk - proteinnel, mirhával
Opál zselék, RAINBOW - Műköröm porcelán, Kellékek, Hókristály kollekció, Strasszköves matricák, Manicure Tip-ek, KRÓM LAKKOK, Törtkagyló, Műköröm sablonok, Vizes pedikűrgép, Pigmentek, Boogie Nights csillámló por-készletek, EzFlow színes por készletek, Gyöngyházfény, EzFlow porcelán rendszer, Leoldható zselé család, Snow Crystal színek, FLASH - zselék, Giga Fehér porcelán építő por, Rózsaszín építő zselék,