A Crystal műkörmös UV lámpa pink és black verziója is ugyanúgy tisztítható. Nem kell hozzá más, csak sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy.

Az áramtalanított műköröm UV lámpát töröljük át a puha ronggyal. Az alsó rész eltávolítása után kiszedhetjük az UV csöveket. Az ecsettel söpörjük át a lámpa belsejét. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel fújjuk át. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm). Behelyezésnél kattanásig nyomjuk a csöveket, hogy ne lötyögjenek.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Tamási
Műkörmös Lövő
Műkörmös Siklós
Műkörmös Budapest
Műkörmös Pápa
Műkörmös Révfülöp

Hirdetés

Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Műköröm - a Körmös Portál
Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Körömdíszítés - havi TOP20
Műköröm webáruház - világmárkák
Előkészítő és segéd-folyadékok, Gumi díszek, GEL-LAC Pen – Zselés-lakk ceruza, IBD Gelac, SPA kéz- és lábápolók, LASER BRILL POWDER SZÍNEK, Pigmentek, Hologramos dísz, GEL-LAC, EzFlow színes por készletek, New Spring 2009, Körömápoló család, Műköröm zselék, GEL-LAC - Francia színek, Decor Collection körömlakk, Díszítő csipkék, Elektromos gépek, Körömlakkok, Akril festékek, GEL-LAC - Fagyi színek,