A Crystal műkörmös UV lámpa pink és black verziója is ugyanúgy tisztítható. Nem kell hozzá más, csak sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy.

Az áramtalanított műköröm UV lámpát töröljük át a puha ronggyal. Az alsó rész eltávolítása után kiszedhetjük az UV csöveket. Az ecsettel söpörjük át a lámpa belsejét. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel fújjuk át. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm). Behelyezésnél kattanásig nyomjuk a csöveket, hogy ne lötyögjenek.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Balatonalmádi
Műkörmös Szihalom
Műkörmös Budapest 13. ker.
Műkörmös Tét
Műkörmös Gödöllő
Műkörmös Vasad

Hirdetés

Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műköröm - a Körmös Portál
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műkörömépítő szakemberek
Műköröm step by step - leírások
French Collection körömlakk, Színes porcelán készletek, Gold Glamour collection körömlakk, Gena lábápolók, GEL-LAC - Paris színek, CHAMELEON GEL-LAC, Brilliant zselék, Üveghatású zselék, Feszítőszálas Spange, GEL-LAC, Higany színek, Porcelán készletek, Építő zselé, GEL-LAC - Fashion 2011, Crystal Nails műköröm alapanyagok, Fólia, matrica, egyéb kiegészítők, Sparitual lakkok, 3D sűrű színes zselék, Aprószálas zselék, Holoprism Collection körömlakk,