A Crystal műkörmös UV lámpa pink és black verziója is ugyanúgy tisztítható. Nem kell hozzá más, csak sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy.

Az áramtalanított műköröm UV lámpát töröljük át a puha ronggyal. Az alsó rész eltávolítása után kiszedhetjük az UV csöveket. Az ecsettel söpörjük át a lámpa belsejét. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel fújjuk át. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm). Behelyezésnél kattanásig nyomjuk a csöveket, hogy ne lötyögjenek.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Egercsehi
Műkörmös Kiskőrös
Műkörmös Cibakháza
Műkörmös Rajka
Műkörmös Felsőszentiván
Műkörmös Bakonyszentlászló

Hirdetés

Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műköröm készítés - körmös címek
Köröm minták - francia köröm
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Nyolcszög Dazzling, 3D sűrű színes zselék, Gold Glamour collection körömlakk, Körömreszelő, One Move akrilfesték (ÚJ), GEL-LAC - Fagyi színek, Porelszívók, TRANSPARENT - zselék, French Collection körömlakk, GEL-LAC - Snow Crystal színek, THERMO - Műköröm zselék, Diamond Collection körömlakk, Vizes pedikűrgép, Leoldható zselé család, Chameleon porcelán, Effektus színek, GEL-LAC Készletek, Osztrák kristály, Liquid Crystal Collection körömlakk, Crystal Shine System,