A Crystal műkörmös UV lámpa pink és black verziója is ugyanúgy tisztítható. Nem kell hozzá más, csak sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy.

Az áramtalanított műköröm UV lámpát töröljük át a puha ronggyal. Az alsó rész eltávolítása után kiszedhetjük az UV csöveket. Az ecsettel söpörjük át a lámpa belsejét. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel fújjuk át. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm). Behelyezésnél kattanásig nyomjuk a csöveket, hogy ne lötyögjenek.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Sárvár
Műkörmös Tát
Műkörmös Kisköre
Műkörmös Szarvas
Műkörmös Rajka
Műkörmös Sajószöged

Hirdetés

Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műköröm zselé - csúcsminőség
Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Műköröm készítés - körmös címek
Műköröm minták - műköröm képek
Körömdíszítés - havi TOP20
Pólók, textilek, Feszítőszálas Spange, IBD műköröm alapanyagok, Aprószálas zselék, Odorless porok, Műkörmös asztal - bútorok, Strassztartók, Pasztell színek, Türkiz kövek, Dekor színek, Laser BRILL 2011 Divat Színek, GEL-LAC - Paris színek, Építő zselé próbakészletek, Strasszkövek, Crystal Nails műköröm alapanyagok, Dekor színek, Szív, teli Dazzling, Pasztel színek, Porcelán próba készletek, Crystal hajékszerek,