A Pink Basic műköröm UV lámpa könnyen tisztítható, csupán sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a gépet, ezt követően leemeljük a szerkezet fedelét, majd kivesszük az UV csövet. Áttöröljük belülről a gépet, ezt követően pedig a fedelét is. A nehezen elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tisztíthatjuk meg. Ezt követően helyezhetjük vissza a csövet, melyet kattanásig kell tolnunk. Vigyázzunk, hogy csak a megfelelő típusú cső kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm), máskülönben károsodhat a lámpa. Végül pedig a fedelet erősen pattintsuk vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Petőháza
Műkörmös Budaörs
Műkörmös Budapest 5. ker.
Műkörmös Zsámbok
Műkörmös Nagytarcsa
Műkörmös Tata

Hirdetés

Műköröm alapanyagok - BrillBird
Körömdíszítés - havi TOP20
Műköröm webáruház - világmárkák
Műszempilla - LuXLash
Műköröm minták - műköröm képek
Műköröm készítés - körmös címek
Műkörmös táskák, Gena pedikűr termékek, Opál, Műköröm Csiszológép, Körömlakkok, Boogie Nights csillámló por-készletek, Holoprism Collection körömlakk, Gena SpaCaviar, CHAMELEON GEL-LAC, Opál zselék, SoEasy Tus, GEL-LAC - Francia színek, Pasztel színek, Műköröm porcelán porok, Csillámpor, Multi Glitter Gel Collection, IBD zselé készletek, Foszforeszkáló színek, Műköröm zselék, Akciós,