A Pink Basic műköröm UV lámpa könnyen tisztítható, csupán sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a gépet, ezt követően leemeljük a szerkezet fedelét, majd kivesszük az UV csövet. Áttöröljük belülről a gépet, ezt követően pedig a fedelét is. A nehezen elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tisztíthatjuk meg. Ezt követően helyezhetjük vissza a csövet, melyet kattanásig kell tolnunk. Vigyázzunk, hogy csak a megfelelő típusú cső kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm), máskülönben károsodhat a lámpa. Végül pedig a fedelet erősen pattintsuk vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Nagykőrös
Műkörmös Zalaszentgrót
Műkörmös Mende
Műkörmös Tiszaalpár
Műkörmös Gyula
Műkörmös Szigetmonostor

Hirdetés

Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Műszempilla - LuXLash
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Crystal Nails műköröm
Köröm minták - francia köröm
IRIZÁLÓ-METÁL ZSELÉ, Strassztartók, Klasszikus műköröm Tip-ek, Crystal Stickers, Hagyományos porcelán, Átlátszó építő zselék, IBD műköröm alapanyagok, Fedő zselé, Akciós, Cover (fedő) porok, Virág Dazzling, Oktató füzet, DVD, Metál színek, CHAMELEON GEL-LAC, TRANSPARENT - zselék, Gumi díszek, Giga Fehér porcelán építő por, Selyem-METÁL Színek, Manicure Tip-ek, Akril festékek,