A Pink Basic műköröm UV lámpa könnyen tisztítható, csupán sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a gépet, ezt követően leemeljük a szerkezet fedelét, majd kivesszük az UV csövet. Áttöröljük belülről a gépet, ezt követően pedig a fedelét is. A nehezen elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tisztíthatjuk meg. Ezt követően helyezhetjük vissza a csövet, melyet kattanásig kell tolnunk. Vigyázzunk, hogy csak a megfelelő típusú cső kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm), máskülönben károsodhat a lámpa. Végül pedig a fedelet erősen pattintsuk vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Kiskunfélegyháza
Műkörmös Dömös
Műkörmös Kurityán
Műkörmös Bogács
Műkörmös Pécs
Műkörmös Székesfehérvár

Hirdetés

Köröm minták - francia köröm
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Műszempilla - LuXLash
Műköröm zselé - csúcsminőség
Műköröm képek - műkörmösöktől
Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Leoldható zselé család, Strasszkő sordísz, Master porcelán porok, THERMO - Műköröm porcelán, EzFlow színes zselé készletek, Kiegészítők, New Spring 2009, Műköröm zselék, Decor Collection körömlakk, Műköröm Csiszológép, Crystal Stickers, Boogie Nights csillámló por-készletek, Feszítőszálas Spange, Xtreme Tip-ek, Pasztell színek, Hologramos dísz, Liquid Crystal Collection körömlakk, Műköröm sablonok, Fedő zselé, Elektromos gépek,