A Pink Basic műköröm UV lámpa könnyen tisztítható, csupán sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a gépet, ezt követően leemeljük a szerkezet fedelét, majd kivesszük az UV csövet. Áttöröljük belülről a gépet, ezt követően pedig a fedelét is. A nehezen elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tisztíthatjuk meg. Ezt követően helyezhetjük vissza a csövet, melyet kattanásig kell tolnunk. Vigyázzunk, hogy csak a megfelelő típusú cső kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm), máskülönben károsodhat a lámpa. Végül pedig a fedelet erősen pattintsuk vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Pomáz
Műkörmös Tömörkény
Műkörmös Hegykő
Műkörmös Helvécia
Műkörmös Nagykáta
Műkörmös Tatabánya

Hirdetés

Kagylóhéj díszek, Madár toll, Pigmentek, FLASH - zselék, Decor Collection körömlakk, GEL-LAC - Fagyi színek, Giga Fehér porcelán építő por, Üveghatású zselék, Fém zselék, UV lámpák, Cover (fedő) porok, IBD porcelán rendszer, Selyem-METÁL Színek, GEL-LAC - Snow Crystal színek, Műköröm sablonok, Kéztámaszok, Nail Art Drawer, Crystal Shine System, KRÓM LAKKOK, GEL-LAC Készletek,