A Pink Basic műköröm UV lámpa könnyen tisztítható, csupán sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a gépet, ezt követően leemeljük a szerkezet fedelét, majd kivesszük az UV csövet. Áttöröljük belülről a gépet, ezt követően pedig a fedelét is. A nehezen elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tisztíthatjuk meg. Ezt követően helyezhetjük vissza a csövet, melyet kattanásig kell tolnunk. Vigyázzunk, hogy csak a megfelelő típusú cső kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm), máskülönben károsodhat a lámpa. Végül pedig a fedelet erősen pattintsuk vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Szentes
Műkörmös Zsámbok
Műkörmös Lőrinci
Műkörmös Budapest 16. ker.
Műkörmös Kunmadaras
Műkörmös Budapest 2. ker.

Hirdetés

Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műköröm képek - műkörmösöktől
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műszempilla - LuXLash
Leoldható zselé család, UV lámpák, Plakátok, GEL-LAC - Francia színek, Dazzling, FASHION 2011 Divatszínek, EzFlow műköröm kellékek, Kellékek, Törtkagyló, Körömápolók, Boogie Nights csillámló por-készletek, GEL-LAC - Fagyi színek, Laser BRILL 2011 Divat Színek, Kaméleon Zselé, Effektus színek, Foszforeszkáló színek, Neon színek, Gena pedikűr termékek, Manicure Tip-ek, IBD zselé készletek,