A Pink Basic műköröm UV lámpa könnyen tisztítható, csupán sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a gépet, ezt követően leemeljük a szerkezet fedelét, majd kivesszük az UV csövet. Áttöröljük belülről a gépet, ezt követően pedig a fedelét is. A nehezen elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tisztíthatjuk meg. Ezt követően helyezhetjük vissza a csövet, melyet kattanásig kell tolnunk. Vigyázzunk, hogy csak a megfelelő típusú cső kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm), máskülönben károsodhat a lámpa. Végül pedig a fedelet erősen pattintsuk vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Rajka
Műkörmös Nyíregyháza
Műkörmös Bátonyterenye
Műkörmös Törökszentmiklós
Műkörmös Ecser
Műkörmös Baksa

Hirdetés

Műköröm minták - műköröm képek
Műköröm készítés - körmös címek
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műkörömépítő szakemberek
Műköröm - a Körmös Portál
Opál, KRÓM LAKKOK, Porelszívók, Xtreme Tip-ek, IBD műköröm zselé rendszer, SoEasy Tus, Madár toll, RAINBOW - Műköröm porcelán, Aprószálas zselék, Paraffingép, melegítő, Manicure Tip-ek, Dekor színek, Műköröm Csiszológép, Vizes pedikűrgép, Katalógus rendelés, Előkészítő és segéd-folyadékok, Gyöngyök, Tip-ek, Sablonok, Opál zselék, Brilliant színek,