A Pink Basic műköröm UV lámpa könnyen tisztítható, csupán sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a gépet, ezt követően leemeljük a szerkezet fedelét, majd kivesszük az UV csövet. Áttöröljük belülről a gépet, ezt követően pedig a fedelét is. A nehezen elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tisztíthatjuk meg. Ezt követően helyezhetjük vissza a csövet, melyet kattanásig kell tolnunk. Vigyázzunk, hogy csak a megfelelő típusú cső kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm), máskülönben károsodhat a lámpa. Végül pedig a fedelet erősen pattintsuk vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Hatvan
Műkörmös Dömsöd
Műkörmös Nemesgulács
Műkörmös Tapolca
Műkörmös Jászjákóhalma
Műkörmös Gyál

Hirdetés

Műköröm alapanyagok - BrillBird
Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Körömlakk - proteinnel, mirhával
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
French Collection körömlakk, Crystal hajékszerek, Műköröm Csiszológép, Opál, Gumi díszek, Odorless porok, KRÓM LAKKOK, Építő zselé próbakészletek, Nail Art Drawer, Strassztartók, IBD zselé készletek, IRIZÁLÓ-METÁL ZSELÉ, Chameleon porcelán, Foszforeszkáló színek, Fly-Brill Porcelánok, HD porcelán, Gena SpaCaviar, Akciós, Fémeszközök, Katalógus rendelés,