A Pink Basic műköröm UV lámpa könnyen tisztítható, csupán sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a gépet, ezt követően leemeljük a szerkezet fedelét, majd kivesszük az UV csövet. Áttöröljük belülről a gépet, ezt követően pedig a fedelét is. A nehezen elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tisztíthatjuk meg. Ezt követően helyezhetjük vissza a csövet, melyet kattanásig kell tolnunk. Vigyázzunk, hogy csak a megfelelő típusú cső kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm), máskülönben károsodhat a lámpa. Végül pedig a fedelet erősen pattintsuk vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Letenye
Műkörmös Székesfehérvár
Műkörmös Fülöpszállás
Műkörmös Vác
Műkörmös Dunaújváros
Műkörmös Böhönye

Hirdetés

Műköröm - a Körmös Portál
Körömlakk - proteinnel, mirhával
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Műköröm zselé - csúcsminőség
Műkörömépítő szakemberek
Műköröm díszítés -kombinált köröm
Körömápoló család, RAINBOW - zselék, EzFlow zselé rendszer, Aprószálas porcelánok, Dekor színek, Oktató füzet, DVD, Foszforeszkáló színek, Gold Glamour collection körömlakk, Feszítőszálas Spange, Dazzling, GEL-LAC - Francia színek, Giga Fehér porcelán építő por, Diamond Collection körömlakk, Slower porcelán porok, Festő zselék, Pasztell színek, Csillámpor, Tubusos Aquarell Krémfestékek, Gumi díszek, Fagy-metál porcelánok,