A Pink Basic műköröm UV lámpa könnyen tisztítható, csupán sűrített levegő, ecset és egy nem műszálas puha rongy kell hozzá.

Először áramtalanítjuk a gépet, ezt követően leemeljük a szerkezet fedelét, majd kivesszük az UV csövet. Áttöröljük belülről a gépet, ezt követően pedig a fedelét is. A nehezen elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tisztíthatjuk meg. Ezt követően helyezhetjük vissza a csövet, melyet kattanásig kell tolnunk. Vigyázzunk, hogy csak a megfelelő típusú cső kerüljön a gépbe (UV-9W-L 365 nm), máskülönben károsodhat a lámpa. Végül pedig a fedelet erősen pattintsuk vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Szigetvár
Műkörmös Decs
Műkörmös Budakeszi
Műkörmös Borgáta
Műkörmös Kiskőrös
Műkörmös Boldog

Hirdetés

Műszempilla - LuXLash
Műköröm - a Körmös Portál
Műköröm készítés - körmös címek
Műköröm webáruház - világmárkák
Műkörömépítő szakemberek
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Pasztel színek, Giga Fehér porcelán építő por, Fedő zselé, Aprószálas zselék, Virág Dazzling, Díszítő csipkék, Gold Glamour collection körömlakk, Crystal Stickers, Sparkling színek, Virág, teli Dazzling, Gena SpaCaviar, Gumi díszek, Dazzling, Műkörmös asztal - bútorok, Ecsetek, Madár toll, Törtkagyló, Kiegészítők, Gena pedikűr termékek, Rózsaszín építő zselék,