Az Alagút műkörmös UV lámpa karbantartásához sűrített levegő, ecset és egy puha, nem műszálas rongyra van csak szükségünk.

Először áramtalanítsuk az UV lámpát. Az alsó rész leválasztása után szedjük ki egyesével az UV csöveket. Töröljük át a műkörmös lámpa belsejét a puha ronggyal. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tudjuk tisztítani. Az UV csövek behelyezése előtt győződjünk meg arról, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Az UV csöveket kattanásig toljuk a műkörmös lámpába, hogy ne lötyögjenek. Végül az alsó részt töröljük át és helyezzük vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad az UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Csongrád
Műkörmös Zalaegerszeg
Műkörmös Budapest 7. ker.
Műkörmös Aba
Műkörmös Budapest 15. ker.
Műkörmös Makó

Hirdetés

Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műkörömépítő szakemberek
Műszempilla - LuXLash
Crystal Nails műköröm
Műköröm webáruház - világmárkák
GEL-LAC - Fashion 2011, Szív Dazzling, Díszítő csipkék, Fly-Brill Porcelánok, Körömápolók, Luxus kagylólapok, Fehér építő zselék, Rózsaszín építő zselék, Gyöngyházfény, Kaméleon Zselé, Építő zselé, Szív, teli Dazzling, EzFlow műköröm kellékek, Porelszívók, GEL-LAC, Fagy-metál zselék, Elektromos gépek, Törtkagyló, Slower porcelán porok, Akril hatású matrica,