Az Alagút műkörmös UV lámpa karbantartásához sűrített levegő, ecset és egy puha, nem műszálas rongyra van csak szükségünk.

Először áramtalanítsuk az UV lámpát. Az alsó rész leválasztása után szedjük ki egyesével az UV csöveket. Töröljük át a műkörmös lámpa belsejét a puha ronggyal. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tudjuk tisztítani. Az UV csövek behelyezése előtt győződjünk meg arról, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Az UV csöveket kattanásig toljuk a műkörmös lámpába, hogy ne lötyögjenek. Végül az alsó részt töröljük át és helyezzük vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad az UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Budapest 2. ker.
Műkörmös Nagyatád
Műkörmös Mezőkövesd
Műkörmös Dunavecse
Műkörmös Dunaszekcső
Műkörmös Kapuvár

Hirdetés

Műköröm - a Körmös Portál
Műköröm zselé - csúcsminőség
Műkörömépítő szakemberek
Körömdíszítés - havi TOP20
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műköröm alapanyagok - BrillBird
IBD színes zselé készletek, Gena lábápolók, Flex kagylólapok, Crystal Stickers, Metál színek, Gyöngyházfény, CHAMELEON GEL-LAC, LASER BRILL POWDER SZÍNEK, GEL-LAC Készletek, KRÓM LAKKOK, Dekor színek, Decor Collection körömlakk, Odorless porok, Türkiz kövek, Hagyományos porcelán, Szív, teli Dazzling, Snow Crystal színek, RAINBOW - Műköröm porcelán, RAINBOW - zselék, Japán flitter,