Az Alagút műkörmös UV lámpa karbantartásához sűrített levegő, ecset és egy puha, nem műszálas rongyra van csak szükségünk.

Először áramtalanítsuk az UV lámpát. Az alsó rész leválasztása után szedjük ki egyesével az UV csöveket. Töröljük át a műkörmös lámpa belsejét a puha ronggyal. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tudjuk tisztítani. Az UV csövek behelyezése előtt győződjünk meg arról, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Az UV csöveket kattanásig toljuk a műkörmös lámpába, hogy ne lötyögjenek. Végül az alsó részt töröljük át és helyezzük vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad az UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Kaposvár
Műkörmös Budapest 18. ker.
Műkörmös Budapest 19. ker.
Műkörmös Bag
Műkörmös Jászjákóhalma
Műkörmös Piliscsaba

Hirdetés

Műköröm készítés - körmös címek
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Műköröm képek - műkörmösöktől
Opál, Műkörmös táskák, Kéztámaszok, Kagylóhéj díszek, Színes zselék, Fém zselék, Színes porcelán készletek, Kiegészítők, Boogie Nights csillámló por-készletek, Holoprism Collection körömlakk, Diamond Collection körömlakk, IBD színes zselé készletek, Műköröm Csiszológép, Kellékek, Körömreszelő, Nyolcszög Dazzling, Körömápolók, Strasszkövek, Tubusos Aquarell Krémfestékek, Liquid Crystal Collection körömlakk,