Az Alagút műkörmös UV lámpa karbantartásához sűrített levegő, ecset és egy puha, nem műszálas rongyra van csak szükségünk.

Először áramtalanítsuk az UV lámpát. Az alsó rész leválasztása után szedjük ki egyesével az UV csöveket. Töröljük át a műkörmös lámpa belsejét a puha ronggyal. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tudjuk tisztítani. Az UV csövek behelyezése előtt győződjünk meg arról, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Az UV csöveket kattanásig toljuk a műkörmös lámpába, hogy ne lötyögjenek. Végül az alsó részt töröljük át és helyezzük vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad az UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Székesfehérvár
Műkörmös Jászapáti
Műkörmös Szamosbecs
Műkörmös Algyő
Műkörmös Veszprém
Műkörmös Békés

Hirdetés

Körömlakk - proteinnel, mirhával
Műszempilla - LuXLash
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Körömdíszítés - havi TOP20
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műköröm step by step - leírások
EzFlow színes zselé készletek, Díszítő csipkék, One Move akrilfesték (ÚJ), Porcelán készletek, New Spring 2009, Paraffingép, melegítő, Neon színek, Tubusos Aquarell Krémfestékek, Metál színek, Sparitual lakkok, Klasszikus műköröm Tip-ek, Holoprism Collection körömlakk, Köröm matricák, Higany színek, Crystal Stickers, Pasztell színek, Gold Glamour collection körömlakk, Brilliant zselék, Nyolcszög, teli Dazzling, Liquid Crystal Collection körömlakk,