Az Alagút műkörmös UV lámpa karbantartásához sűrített levegő, ecset és egy puha, nem műszálas rongyra van csak szükségünk.

Először áramtalanítsuk az UV lámpát. Az alsó rész leválasztása után szedjük ki egyesével az UV csöveket. Töröljük át a műkörmös lámpa belsejét a puha ronggyal. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tudjuk tisztítani. Az UV csövek behelyezése előtt győződjünk meg arról, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Az UV csöveket kattanásig toljuk a műkörmös lámpába, hogy ne lötyögjenek. Végül az alsó részt töröljük át és helyezzük vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad az UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Muhi
Műkörmös Füzesgyarmat
Műkörmös Makó
Műkörmös Ismeretlen
Műkörmös Szentgyörgyvár
Műkörmös Tiszaújváros

Hirdetés

Műszempilla - LuXLash
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műköröm step by step - leírások
Műköröm képek - műkörmösöktől
Műköröm készítés - körmös címek
Műköröm zselé - csúcsminőség
Fém zselék, Madár toll, RAINBOW - Műköröm porcelán, EzFlow műköröm alapanyagok, EzFlow színes zselé készletek, Osztrák kristály, Akril festékek, GEL-LAC - Fagyi színek, Hókristály kollekció, Színes műköröm zselé, Opál zselék, IBD porcelán rendszer, 3D sűrű színes zselék, Fehér építő zselék, Luxus kagylólapok, Giga Fehér porcelán építő por, Liquid Crystal Collection körömlakk, Katalógus rendelés, Építő zselé próbakészletek, Decor Collection körömlakk,