Az Alagút műkörmös UV lámpa karbantartásához sűrített levegő, ecset és egy puha, nem műszálas rongyra van csak szükségünk.

Először áramtalanítsuk az UV lámpát. Az alsó rész leválasztása után szedjük ki egyesével az UV csöveket. Töröljük át a műkörmös lámpa belsejét a puha ronggyal. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tudjuk tisztítani. Az UV csövek behelyezése előtt győződjünk meg arról, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Az UV csöveket kattanásig toljuk a műkörmös lámpába, hogy ne lötyögjenek. Végül az alsó részt töröljük át és helyezzük vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad az UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Pétfürdő
Műkörmös Győr
Műkörmös Gyermely
Műkörmös Bőny
Műkörmös Jászberény
Műkörmös Tahitótfalu

Hirdetés

Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műkörömépítő szakemberek
Köröm minták - francia köröm
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műköröm díszítés -kombinált köröm
Műköröm - a Körmös Portál
Hagyományos porcelán, IBD Gelac, IBD zselé készletek, Cover (fedő) porok, Színes műköröm zselé, SoEasy Tus, IRIZÁLÓ-METÁL ZSELÉ, Nyolcszög Dazzling, Fly-Brill Zselék, Körömreszelő, Fémeszközök, Decor Collection körömlakk, Giga pigment Fine Powder, Sparitual lakkok, körömápolók, GEL-LAC Készletek, Pasztell színek, EzFlow zselé rendszer, Díszítő csipkék, Sparitual lakkok, EzFlow porcelán rendszer,