Az Alagút műkörmös UV lámpa karbantartásához sűrített levegő, ecset és egy puha, nem műszálas rongyra van csak szükségünk.

Először áramtalanítsuk az UV lámpát. Az alsó rész leválasztása után szedjük ki egyesével az UV csöveket. Töröljük át a műkörmös lámpa belsejét a puha ronggyal. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tudjuk tisztítani. Az UV csövek behelyezése előtt győződjünk meg arról, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Az UV csöveket kattanásig toljuk a műkörmös lámpába, hogy ne lötyögjenek. Végül az alsó részt töröljük át és helyezzük vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad az UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Csorna
Műkörmös Kiskunmajsa
Műkörmös Aba
Műkörmös Békéscsaba
Műkörmös Pilisszentkereszt
Műkörmös Csővár

Hirdetés

Műköröm képek - műkörmösöktől
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Körömlakk - proteinnel, mirhával
Műszempilla - LuXLash
Crystal Nails műköröm
Fagy-metál porcelánok, Gold Glamour collection körömlakk, FASHION 2011 Divatszínek, Kaméleon Zselé, Tubusos Aquarell Krémfestékek, Nyolcszög, teli Dazzling, Fém zselék, Tip-ek, Sablonok, Műköröm porcelán porok, Effektus színek, THERMO - Műköröm zselék, Körömlakkok, Gyöngyök, Francia építő zselék, Cover (fedő) porok, Díszítő csipkék, Aprószálas zselék, Aprószálas porcelánok, P.Shine Japán manikűr, GEL-LAC Készletek,