Az Alagút műkörmös UV lámpa karbantartásához sűrített levegő, ecset és egy puha, nem műszálas rongyra van csak szükségünk.

Először áramtalanítsuk az UV lámpát. Az alsó rész leválasztása után szedjük ki egyesével az UV csöveket. Töröljük át a műkörmös lámpa belsejét a puha ronggyal. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tudjuk tisztítani. Az UV csövek behelyezése előtt győződjünk meg arról, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Az UV csöveket kattanásig toljuk a műkörmös lámpába, hogy ne lötyögjenek. Végül az alsó részt töröljük át és helyezzük vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad az UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Lengyeltóti
Műkörmös Orosháza
Műkörmös Siófok
Műkörmös Komárom
Műkörmös Derecske
Műkörmös Tiszafüred

Hirdetés

Műköröm képek - műkörmösöktől
Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Műköröm készítés - körmös címek
Műkörömépítő szakemberek
Pasztel színek, Metál Színek, Sparkling színek, Fémeszközök, Fagy-metál porcelánok, EzFlow műköröm kellékek, Gena SpaCaviar, Kéztámaszok, Strassztartók, Műköröm sablonok, Pólók, textilek, Slower porcelán porok, Díszítő csipkék, Pigmentek, Akciós, Klasszikus műköröm Tip-ek, Snow Crystal színek, Műkörmös táskák, Strasszkő sordísz, Effektus színek,