Az Alagút műkörmös UV lámpa karbantartásához sűrített levegő, ecset és egy puha, nem műszálas rongyra van csak szükségünk.

Először áramtalanítsuk az UV lámpát. Az alsó rész leválasztása után szedjük ki egyesével az UV csöveket. Töröljük át a műkörmös lámpa belsejét a puha ronggyal. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tudjuk tisztítani. Az UV csövek behelyezése előtt győződjünk meg arról, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Az UV csöveket kattanásig toljuk a műkörmös lámpába, hogy ne lötyögjenek. Végül az alsó részt töröljük át és helyezzük vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad az UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Vámospércs
Műkörmös Nyergesújfalu
Műkörmös Zsámbok
Műkörmös Iváncsa
Műkörmös Komárom
Műkörmös Sárvár

Hirdetés

Körömdíszítés - havi TOP20
Műköröm díszítés -kombinált köröm
Műszempilla - LuXLash
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Köröm minták - francia köröm
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Crystal hajékszerek, Crystal Shine System, Rózsaszín építő zselék, Selyem-METÁL Színek, Tip kellékek, Körömreszelő, Csillámpor, Dekor színek, Fémeszközök, Metál Színek, GEL-LAC - Paris színek, Törtkagyló, Multi Glitter Gel Collection, Strasszkövek, Sparkling színek, Színes zselék, Kaméleon Zselé, Elektromos gépek, Fly-Brill Porcelánok, Hologramos dísz,