Az Alagút műkörmös UV lámpa karbantartásához sűrített levegő, ecset és egy puha, nem műszálas rongyra van csak szükségünk.

Először áramtalanítsuk az UV lámpát. Az alsó rész leválasztása után szedjük ki egyesével az UV csöveket. Töröljük át a műkörmös lámpa belsejét a puha ronggyal. A nehezebben elérhető helyeket sűrített levegővel és ecsettel tudjuk tisztítani. Az UV csövek behelyezése előtt győződjünk meg arról, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Az UV csöveket kattanásig toljuk a műkörmös lámpába, hogy ne lötyögjenek. Végül az alsó részt töröljük át és helyezzük vissza.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad az UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Gérce
Műkörmös Tömörkény
Műkörmös Ásotthalom
Műkörmös Halásztelek
Műkörmös Csatár
Műkörmös Sülysáp

Hirdetés

Körömlakk - proteinnel, mirhával
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Műköröm - a Körmös Portál
Műköröm képek - műkörmösöktől
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
FLASH - zselék, Effektus színek, Kagylóhéj díszek, Francia építő zselék, Elektromos gépek, Selyem-METÁL Színek, GEL-LAC, P.Shine Japán manikűr, RAINBOW - zselék, Előkészítő és segéd-folyadékok, Diamond Collection körömlakk, Crystal Shine System, Tip-ek, Sablonok, Színes zselék, IBD zselé készletek, Gena SpaCaviar, Opál, UV lámpák, Színes műköröm zselé, Gumi díszek,