6 dupla-csöves (6x7W), légbefúvásos, körbetükrös, időprogramozással, modern formatervezéssel. 4 darab tartalék UV csövet ajándékba (8.000 Ft értékben) adunk.

HASZNÁLAT:

A lámpa az U.V. fényre kötő zselé és porcelán műköröm anyagok megszilárdítására szolgál. Amennyiben az anyag a lámpába helyezett körmön égető érzést okoz (ez az alapanyagtól és a köröm érzékenységétől függ), nyomjuk meg alulról az ujjbegyet, majd a többi körömnél először a lámpa elé helyezett kézen, szórt fényben köttessünk 20-30 mp-ig, ezután helyezzük teljesen a lámpába a kezet.
A készüléket  szakaszosan használja, 30-45 percenként 5-10 percre kapcsolja ki!

 1. Lámpa kapcsoló
 2. Időzítő /nyomásra kapcsolja az időzítőt 2, 3, 4 és 5 perc/
 3. Ventilátor kapcsoló
 4. beállított idő kijelzésére szolgáló lámpák

    FŐKAPCSOLÓ A GÉP HÁTSÓ RÉSZÉN TALÁLHATÓ!
    Ha nem használja a készüléket kapcsolja ki!

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK:

 1. Ne tegye a készüléket olyan helyre, ahol leverheti vagy leeshet!
 2. A készüléket és annak belsejét semmiféle folyadék nem érheti!
 3. A bekapcsolt készülék nem hagyható felügyelet nélkül!
 4. Soha ne hozza működésbe a készüléket, ha sérült a zsinórja vagy a csatlakozója, ha bármi általrongálódott vagy vízbe esett! Vigye a készüléket a vásárlás helyére, hogy megvizsgálják és a szükséges javításokat, elvégezzék!
 5. A készüléket sugárzó hőtől távol kell tartani!
 6. A kézbevezető nyíláson át a készülékbe idegen tárgy nem helyezhető!
 7. A készülék elektromos részei elektromos töltéssel rendelkeznek, még akkor is, ha ki van kapcsolva. A munka végeztével mindig húzza ki a dugót a hálózati aljzatból.


TISZTÍTÁS:

Húzzuk ki a dugót a hálózati aljzatból! Feszültségmentesítés után a készülék külső műanyag borítását nem agresszív mosószeres nedves puha ronggyal tisztítható. Makacsabb szennyeződések eltávolításához használjunk Cleanser Plust vagy acetonmentes körömlakklemosót! A lámpa alsó tükörfóliára tapadt alapanyagokat kaparás nélkül úgy kell eltávolítani, hogy közben ez az oldószer sem a borítással, sem a hálózati kábellel ne kerüljön érintkezésbe. Töröljük át a készüléket száraz puha ruhával és tisztítás után, 1-2 percig ne helyezzük a készüléket feszültség alá! Ügyeljünk arra, hogy semmilyen folyadék nem kerülhet a lámpa belsejébe, vagy kapcsolójába.

CSŐCSERE:

A lámpát ne szedje szét! Húzzuk ki a dugót a hálózati aljzatból! Feszültségmentesítés után a lámpánkat fejjel lefelé tartva a kézbevezető nyíláson keresztül vegyük ki a kiégett csövet és helyezzük be az újat. Amennyiben a készülék csőcsere után sem működne, akkor a vásárlás helyén elvégeztetik a szükséges javítást.

TÁROLÁS:

Készüléket kikapcsolás után húzzuk ki a hálózati aljzatból, hagyjuk kihűlni és száraz helyen tároljuk! A vezetéket csak lazán tekerjük a készülék köré, ne tőrjük meg a hálózati kábelt!

JAVÍTÁS, ALKATRÉSZELLÁTÁS:

A készülék meghibásodása esetén forduljon a termék forgalmazójához, aki a szükséges javításokat elvégezteti. A jótállási kötelezettségek keretébe tartozó javítások térítésmenetesek!
Forgalmazó 3 napon belüli meghibásodás esetén a készüléket másik új készülékre cseréli, fél éven belüli meghibásodás esetén pedig 15 munkanapon belül térítésmentesen javítja, amennyiben a készülék rendeltetésszerűen volt használva.

 

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Döbrönte
Műkörmös Gáborján
Műkörmös Budapest 12. ker.
Műkörmös Zalaegerszeg
Műkörmös Alsónémedi
Műkörmös Sajószöged

Hirdetés

Műköröm alapanyagok - BrillBird
Műköröm webáruház - világmárkák
Crystal Nails műköröm
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Körömlakk - proteinnel, mirhával
Körömdíszítés - havi TOP20
Törtkagyló, GEL-LAC Készletek, Pasztell színek, Multi Glitter Gel Collection, Flex kagylólapok, Üveghatású zselék, Fagy-metál zselék, Színes műköröm porcelánok, Osztrák kristály, Brilliant színek, Dazzling, Porcelán készletek, Gold Glamour collection körömlakk, Klasszikus műköröm Tip-ek, Műköröm zselék, IBD műköröm zselé rendszer, SPA kéz- és lábápolók, THERMO - Műköröm zselék, Strasszköves matricák, IBD műköröm alapanyagok,