6 dupla-csöves (6x7W), légbefúvásos, körbetükrös, időprogramozással, modern formatervezéssel. 4 darab tartalék UV csövet ajándékba (8.000 Ft értékben) adunk.

HASZNÁLAT:

A lámpa az U.V. fényre kötő zselé és porcelán műköröm anyagok megszilárdítására szolgál. Amennyiben az anyag a lámpába helyezett körmön égető érzést okoz (ez az alapanyagtól és a köröm érzékenységétől függ), nyomjuk meg alulról az ujjbegyet, majd a többi körömnél először a lámpa elé helyezett kézen, szórt fényben köttessünk 20-30 mp-ig, ezután helyezzük teljesen a lámpába a kezet.
A készüléket  szakaszosan használja, 30-45 percenként 5-10 percre kapcsolja ki!

 1. Lámpa kapcsoló
 2. Időzítő /nyomásra kapcsolja az időzítőt 2, 3, 4 és 5 perc/
 3. Ventilátor kapcsoló
 4. beállított idő kijelzésére szolgáló lámpák

    FŐKAPCSOLÓ A GÉP HÁTSÓ RÉSZÉN TALÁLHATÓ!
    Ha nem használja a készüléket kapcsolja ki!

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK:

 1. Ne tegye a készüléket olyan helyre, ahol leverheti vagy leeshet!
 2. A készüléket és annak belsejét semmiféle folyadék nem érheti!
 3. A bekapcsolt készülék nem hagyható felügyelet nélkül!
 4. Soha ne hozza működésbe a készüléket, ha sérült a zsinórja vagy a csatlakozója, ha bármi általrongálódott vagy vízbe esett! Vigye a készüléket a vásárlás helyére, hogy megvizsgálják és a szükséges javításokat, elvégezzék!
 5. A készüléket sugárzó hőtől távol kell tartani!
 6. A kézbevezető nyíláson át a készülékbe idegen tárgy nem helyezhető!
 7. A készülék elektromos részei elektromos töltéssel rendelkeznek, még akkor is, ha ki van kapcsolva. A munka végeztével mindig húzza ki a dugót a hálózati aljzatból.


TISZTÍTÁS:

Húzzuk ki a dugót a hálózati aljzatból! Feszültségmentesítés után a készülék külső műanyag borítását nem agresszív mosószeres nedves puha ronggyal tisztítható. Makacsabb szennyeződések eltávolításához használjunk Cleanser Plust vagy acetonmentes körömlakklemosót! A lámpa alsó tükörfóliára tapadt alapanyagokat kaparás nélkül úgy kell eltávolítani, hogy közben ez az oldószer sem a borítással, sem a hálózati kábellel ne kerüljön érintkezésbe. Töröljük át a készüléket száraz puha ruhával és tisztítás után, 1-2 percig ne helyezzük a készüléket feszültség alá! Ügyeljünk arra, hogy semmilyen folyadék nem kerülhet a lámpa belsejébe, vagy kapcsolójába.

CSŐCSERE:

A lámpát ne szedje szét! Húzzuk ki a dugót a hálózati aljzatból! Feszültségmentesítés után a lámpánkat fejjel lefelé tartva a kézbevezető nyíláson keresztül vegyük ki a kiégett csövet és helyezzük be az újat. Amennyiben a készülék csőcsere után sem működne, akkor a vásárlás helyén elvégeztetik a szükséges javítást.

TÁROLÁS:

Készüléket kikapcsolás után húzzuk ki a hálózati aljzatból, hagyjuk kihűlni és száraz helyen tároljuk! A vezetéket csak lazán tekerjük a készülék köré, ne tőrjük meg a hálózati kábelt!

JAVÍTÁS, ALKATRÉSZELLÁTÁS:

A készülék meghibásodása esetén forduljon a termék forgalmazójához, aki a szükséges javításokat elvégezteti. A jótállási kötelezettségek keretébe tartozó javítások térítésmenetesek!
Forgalmazó 3 napon belüli meghibásodás esetén a készüléket másik új készülékre cseréli, fél éven belüli meghibásodás esetén pedig 15 munkanapon belül térítésmentesen javítja, amennyiben a készülék rendeltetésszerűen volt használva.

 

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Pilis
Műkörmös Recsk
Műkörmös Békás
Műkörmös Kurityán
Műkörmös Derecske
Műkörmös Sáránd

Hirdetés

Francia műköröm - köröm minták
Műköröm step by step - leírások
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Köröm minták - francia köröm
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Crystal Nails műköröm
Fagy-metál zselék, Rózsaszín építő zselék, Fehér építő zselék, Díszítő csipkék, French Collection körömlakk, Akril festékek, Crystal Stickers, Aprószálas porcelánok, Giga Fehér porcelán építő por, P.Shine Japán manikűr, Virág Dazzling, Crystal hajékszerek, GEL-LAC - Paris színek, Japán flitter, Katalógus rendelés, Higany színek, Brilliant zselék, KRÓM LAKKOK, THERMO - Műköröm porcelán, EzFlow színes zselé készletek,