A Kétkezes műköröm UV lámpa karbantartása:

Az áramtalanítás után az UV lámpát kívül-belül áttöröljük a puha kendővel. Ezt követően a sűrített levegővel is átfújjuk a nehezen elérhető részeket. Az UV csövek kivételekor a középső kettővel kezdünk, és úgy haladunk kifelé. Újra átfújjuk a műkörmös UV lámpa belsejét sűrített levegővel. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Kívülről befelé haladva tegyük vissza az UV csöveket, kattanásig toljuk őket.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Kaposvár
Műkörmös Gyömrő
Műkörmös Aba
Műkörmös Sajószöged
Műkörmös Mosonmagyaróvár
Műkörmös Kartal

Hirdetés

Műkörmök - műkörmösök alkotásai
Műköröm képek - műkörmösöktől
Francia műköröm - köröm minták
Műkörömépítő szakemberek
Műkörmös kereső - körmös oldalak
Műkörömépítő tanfolyam - neked
Pasztell színek, Giga Fehér porcelán építő por, Fém zselék, Katalógus rendelés, IBD műköröm zselé rendszer, Tip-ek, Sablonok, Boogie Nights csillámló por-készletek, EzFlow zselé rendszer, FASHION 2011 Divatszínek, EzFlow színes zselé készletek, Türkiz kövek, Színes zselé készletek, GEL-LAC - Francia színek, Csillámpor, Tubusos Aquarell Krémfestékek, RAINBOW - zselék, Hagyományos porcelán, Holoprism Collection körömlakk, Crystal Shine System, Műkörmös asztal - bútorok,