A Kétkezes műköröm UV lámpa karbantartása:

Az áramtalanítás után az UV lámpát kívül-belül áttöröljük a puha kendővel. Ezt követően a sűrített levegővel is átfújjuk a nehezen elérhető részeket. Az UV csövek kivételekor a középső kettővel kezdünk, és úgy haladunk kifelé. Újra átfújjuk a műkörmös UV lámpa belsejét sűrített levegővel. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Kívülről befelé haladva tegyük vissza az UV csöveket, kattanásig toljuk őket.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Nagykáta
Műkörmös Szólád
Műkörmös Bátonyterenye
Műkörmös Ács
Műkörmös Borota
Műkörmös Maglód

Hirdetés

Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Műköröm képek - műkörmösöktől
Műköröm csiszológép -CrystalNails
Crystal Nails műköröm
Körömlakk - proteinnel, mirhával
Körömdíszítés - havi TOP20
EzFlow porcelán rendszer, 3D sűrű színes zselék, Fémeszközök, EzFlow színes zselé készletek, Crystal hajékszerek, Crystal Stickers, THERMO - Műköröm porcelán, Fedő zselé, Katalógus rendelés, Feszítőszálas Spange, Master porcelán porok, Dekor színek, Rózsaszín építő zselék, Elektromos gépek, French Collection körömlakk, KRÓM LAKKOK, FASHION 2011 Divatszínek, Szárított virág, IBD porcelán rendszer, Strasszkövek,