A Kétkezes műköröm UV lámpa karbantartása:

Az áramtalanítás után az UV lámpát kívül-belül áttöröljük a puha kendővel. Ezt követően a sűrített levegővel is átfújjuk a nehezen elérhető részeket. Az UV csövek kivételekor a középső kettővel kezdünk, és úgy haladunk kifelé. Újra átfújjuk a műkörmös UV lámpa belsejét sűrített levegővel. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Kívülről befelé haladva tegyük vissza az UV csöveket, kattanásig toljuk őket.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Hódmezővásárhely
Műkörmös Nagykáta
Műkörmös Gödöllő
Műkörmös Ábrahámhegy
Műkörmös Bakonyszentlászló
Műkörmös Őrbottyán

Hirdetés

Műköröm alapanyagok - BrillBird
Műköröm zselé - csúcsminőség
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műköröm díszítés -kombinált köröm
Műköröm minták - műköröm képek
Műköröm step by step - leírások
Építő zselé, Fém zselék, Higany színek, Porcelán készletek, Műköröm porcelán porok, Manicure Tip-ek, Szív Dazzling, Brilliant zselék, Francia építő zselék, Holoprism Collection körömlakk, Feszítőszálas Spange, Akciós, Műköröm Csiszológép, Színes zselé készletek, IBD zselé készletek, GEL-LAC Pen – Zselés-lakk ceruza, Nyolcszög, teli Dazzling, French Collection körömlakk, Körömlakkok, IBD porcelán rendszer,