A Kétkezes műköröm UV lámpa karbantartása:

Az áramtalanítás után az UV lámpát kívül-belül áttöröljük a puha kendővel. Ezt követően a sűrített levegővel is átfújjuk a nehezen elérhető részeket. Az UV csövek kivételekor a középső kettővel kezdünk, és úgy haladunk kifelé. Újra átfújjuk a műkörmös UV lámpa belsejét sűrített levegővel. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Kívülről befelé haladva tegyük vissza az UV csöveket, kattanásig toljuk őket.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Sajószöged
Műkörmös Szilágy
Műkörmös Ecser
Műkörmös Mór
Műkörmös Gérce
Műkörmös Inárcs

Hirdetés

Műköröm csiszológép -CrystalNails
Francia műköröm - köröm minták
Műköröm készítés - körmös címek
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Műkörmök - műkörmösök alkotásai
EzFlow porcelán rendszer, SPA kéz- és lábápolók, Aprószálas zselék, Pigmentek, Fém logók, Liquid Crystal Collection körömlakk, FLASH - zselék, Elektromos gépek, Boogie Nights csillámló por-készletek, EzFlow műköröm alapanyagok, Oktató füzet, DVD, Luxus kagylólapok, Fémeszközök, Brilliant színek, Klasszikus műköröm Tip-ek, IBD zselé készletek, Fehér építő zselék, Köröm matricák, THERMO - Műköröm porcelán, FASHION 2011 Divatszínek,