A Kétkezes műköröm UV lámpa karbantartása:

Az áramtalanítás után az UV lámpát kívül-belül áttöröljük a puha kendővel. Ezt követően a sűrített levegővel is átfújjuk a nehezen elérhető részeket. Az UV csövek kivételekor a középső kettővel kezdünk, és úgy haladunk kifelé. Újra átfújjuk a műkörmös UV lámpa belsejét sűrített levegővel. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Kívülről befelé haladva tegyük vissza az UV csöveket, kattanásig toljuk őket.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Rábaszentmihály
Műkörmös Borota
Műkörmös Dunaújváros
Műkörmös Cegléd
Műkörmös Üllő
Műkörmös Kápolnásnyék

Hirdetés

Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műköröm zselé - csúcsminőség
Műköröm - a Körmös Portál
Műköröm step by step - leírások
Műköröm webáruház - világmárkák
Műkörömépítő szakemberek
IBD Gelac, Opál, Színes porcelán készletek, FASHION 2011 Divatszínek, Boogie Nights csillámló por-készletek, Színes zselék, Multi Glitter Gel Collection, Katalógus rendelés, CHAMELEON GEL-LAC, Akril hatású matrica, Master porcelán porok, Strasszköves matricák, Aprószálas porcelánok, IBD porcelán rendszer, Dekor színek, Madár toll, Oktató füzet, DVD, Giga pigment Fine Powder, Kellékek, Crystal hajékszerek,