A Kétkezes műköröm UV lámpa karbantartása:

Az áramtalanítás után az UV lámpát kívül-belül áttöröljük a puha kendővel. Ezt követően a sűrített levegővel is átfújjuk a nehezen elérhető részeket. Az UV csövek kivételekor a középső kettővel kezdünk, és úgy haladunk kifelé. Újra átfújjuk a műkörmös UV lámpa belsejét sűrített levegővel. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Kívülről befelé haladva tegyük vissza az UV csöveket, kattanásig toljuk őket.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Budapest
Műkörmös Komló
Műkörmös Budapest 16. ker.
Műkörmös Vál
Műkörmös Bak
Műkörmös Böhönye

Hirdetés

Műköröm webáruház - világmárkák
Műköröm alapanyagok - BrillBird
Műköröm tanfolyam - OKJ képzések
Műköröm minták - műköröm képek
Köröm minták - francia köröm
Műköröm csiszológép -CrystalNails
EzFlow porcelán rendszer, Kellékek, Multi Glitter Gel Collection, Pólók, textilek, Francia építő zselék, Plakátok, Sparkling színek, EzFlow műköröm alapanyagok, Gumi díszek, Színes zselék, FLASH - zselék, Szív Dazzling, Crystal hajékszerek, RAINBOW - Műköröm porcelán, EzFlow színes por készletek, Xtreme Tip-ek, TRANSPARENT - zselék, Flex kagylólapok, Crystal Shine System, Metál színek,