A Kétkezes műköröm UV lámpa karbantartása:

Az áramtalanítás után az UV lámpát kívül-belül áttöröljük a puha kendővel. Ezt követően a sűrített levegővel is átfújjuk a nehezen elérhető részeket. Az UV csövek kivételekor a középső kettővel kezdünk, és úgy haladunk kifelé. Újra átfújjuk a műkörmös UV lámpa belsejét sűrített levegővel. A csövek visszahelyezésénél ügyeljünk arra, hogy csak a megfelelő típus kerüljön a lámpába. Kívülről befelé haladva tegyük vissza az UV csöveket, kattanásig toljuk őket.

A tisztításhoz nedves ruhát, illetve semleges mosószert is használhatunk, de üzembe helyezés előtt várjuk meg, míg teljesen megszárad a műkörmös UV lámpa.

Login Form

Műkörmös városok

Műkörmös Tiszafüred
Műkörmös Budapest 23. ker.
Műkörmös Karancsberény
Műkörmös Dunaszekcső
Műkörmös Budapest 2. ker.
Műkörmös Solt

Hirdetés

Műköröm minták - műköröm képek
Műköröm - a Körmös Portál
Műköröm képek - műkörmösöktől
Műköröm step by step - leírások
Műköröm webáruház - világmárkák
Köröm minták - francia köröm
Leoldható zselé család, Foszforeszkáló színek, EzFlow porcelán rendszer, Flex kagylólapok, Díszítő csipkék, Giga Fehér porcelán építő por, IBD porcelán rendszer, GEL-LAC - Paris színek, LASER BRILL POWDER SZÍNEK, UV lámpák, Festő zselék, Színes műköröm porcelánok, Dekor színek, FLASH - zselék, Gena lábápolók, Szív Dazzling, Színes műköröm zselé, New Spring 2009, Porelszívók, P.Shine Japán manikűr,